MAN KAN JU INTE VARA BÄST PÅ ALLT . . .

Hola amigos,

Tittar in så här lite på kvällskvisten där dagens middag består av glass.

Japp, så blir det när man kan få välja själv;-)

Ett öga för detaljer… har jag aldrig påstått att jag har. Jag gillar inredning etc men om någon bytt gardiner, klippt sig etc, det ser jag aldrig.

Unknown

Igår gick chefen iväg och sa; ska bara klippa mig.  Trots den informationen så noterade jag inte att han klippt sig när han kom tillbaka. Vilket jag erkände idag varpå han säger; – Min fru såg inte heller att jag klippt mig;-)

Fick meddelande från mannen idag; Grattis på vår dag

Det tog tid…innan polletten trillade ner…..bröllopsdag….jag hade ingen susning. Det är samma visa varje år, han minns..jag gör det inte.

Men, man kan ju inte vara bra på allt 😉

Även solen har sina fläckar, haha.

Kram J

annorlundaunderbara

6 Comments

  1. Jag tycker du är så skön som lika gärna bjuder på dina bra sidor som de du kanske är lite mindre stolt över 🙂

  2. Hej Jess! Jo jag är nog duktig på att komma ihåg bemärkelsedagar och absolut vår bröllopsdag! Kommer också alltid ihåg systers och svågers bröllopsdag! Sen är det ju skönt att FB finns så man uppmärksammas på vänners födelsedagar o s v. Inga världsliga saker, och som du säger : man kan inte vara bra på allt! Kram🌹

    • Hej Biggan, hoppas ni har det bra i Spanien. Jag minns i allafall de flesta födelsedagarna..utan hjälp från Facebook. Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *