ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Och därför ska jag leva tills jag blir minst 200 år.

Så här; min gamla gamla väninna ( inte till åldern så klart, då vi är jämngamla) är på besök i Spanien i hennes väninnas hus. Och vi skulle försöka få till att träffas.

Det blev tokspontant att vi sågs igår, de tog bilen och körde till mig. Men vars en övernattningsväska.

Screenshot_2015-09-24-15-37-36

Det blev såååå många historier, minnen , asgarv, rosé och god mat i hamnen. Jag la huvudet på kudden 02.20 och måste erkänna att idag är jag liiiite sliten.

 IMG_20150924_124010

Imgn är jag ledig, det bär av på liten resa. Någon som kan gissa vart det bär av?

Kram Jess

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Hej Jess! Tänkte fråga dig som bor i Spanien! Vi har aldrig köpt skaldjur i nån butik där men skulle gärna göra det nu när vi åker dit eftersom vi älskar det! Men smakar det likadant som i Sverige eller? Vill att det ska smaka lika gott som här hemma men är något skeptisk! Hur upplever du det?
    Kram Biggan

    • Hej Biggan, min kunskap vid egen tillagning av skaldjur hemma sträcker sig inte längre än till ”pilleräkor”. Finns så goda räkor, även rökta. Allt ser fräscht och fint ut så det betvivlar jag inte. Mannen brukar grilla färsk tonfisk, slår allt kött med hästlängder. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *