JA MEN DÅ ÄR JAG IGÅNG!

Hej vänner,

Gud en sådan måndag, värsta rushen på kontoret.

Men, jag har hunnit med , trumvirvel, att beställa årets första julklappar.

images

Det har beställts hem en paket till båda döttrarna och till alla våra småttingar.

Jag brukar faktiskt vara ute i betydligt godare tid än så här men jag har ingen aning om vad vi ska köpa till kidzen i år. Det blir svårare för varje år som går tycker jag.

Men, 1 klapp klar…bara x-antal kvar….

Har du börjat handla julklappar än?

Kram Jess

Bilden är lånad fr internet

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Men inte har då jag börjat fundera ens!! Nu har vi ett barnbarn som fyller 3 snart så vi hinner bara hem till Stockholm en sväng innan vi åker till London dagen efter för uppvaktning och kalas! En sån värme vi har här😆😆 Hur är det hos dig?

  • Hej Biggan, du hittar säkert klappar i London. Här är det varmt och skönt. Tror det vart en cirka 25-27 grader igår ,-) Kram

 2. Oj! Redan?! Och du är ”tidig”?! Gulp, nu får jag lite ångest över det där med klappar. Tror jag mer vill klappa någon på huvudet först innan jag slår in klappar … typ sista minuten. 😉

  • Hahaha, du kommer säkert i kapp. Du har 2 månader på dig 😉 Kram

 3. Visst var det betydligt lättare att köpa klappar tidigt, när barna var mindre..? Jag brukade vara typ klar nu, men i år – o de senaste åren – har jag fått springa runt o letat de sista dagarna. O då blir man ju sällan nöjd i slutändan..

  Den tidigaste julklappen köpte jag redan juldagen ett år – alltså till året efter 🙂 Det roligaste var att reta syster om det – då den var till henne – o det svåraste var att hitta ett ställe att ha den på, så länge, för att komma ihåg den 🙂

  • Haha, när jag har köpt julklappar så där våldsamt tidigt glömmer jag alltid var jag lagt dem. ibland dyker dom upp året efter…… Det är så sjukt svårt att köpa nu när tjejerna är äldre. Det är lättare till kusinerna som är 5,6 och 7 år gamla.
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *