Maisons Du Monde

Hej vänner,

Idag är det helgdag och jag har ledigt. Underbart skönt, satt larmet på 11.00 och sen låg vi och sträckte oss ett tag.

Vädret är betydligt bättre idag, dock svalare även om solen är framme.

Det har flugit saker i hela trädgården och jag läste på nätet att detta var den värsta stormen på 20 år. Det figurerar bilder över hela facebook där vägar försvunnit, restaurangers uteplatser demolerats etc. Får hoppas att Moder Väder har bråkat färdigt nu.

Idag bär det av en snabbis till Ikea, det blir fika med 2 goa vänner och äldsta dottern hänger med. Efter det måste jag ta en titt på om nedanstående butik har öppet. När vi var där senast hade vi bara 10 minuter på oss att rusa runt, denna butiken behöver man gå och lulla runt i och jag hoppas det blir idag. Vi behöver inget men det är en skön miljö att gå runt i.

Känner du till denna kedjan/butiken?

20151024_132659

Maisons Du Monde

Ett paradis för oss som tycker om …..plock och detaljer;-)

Så här kan det se ut bland deras produkter, just nu givetvis mycket fokus på jul och julpynt;

20151024_132824

20151024_132822

Sen är där även fyllt med möbler , tavlor, mattor etc etc;

20151024_132844

20151024_133220

20151024_133325

Fåtöljen blev jag lite kär i , men den passar inte någonstans i detta huset. Jag får ”fönstershoppa” istället.

Så, måndag och du är på jobb?

Hoppas du har fått en fin start på veckan i allafall.

Kram Jess

annorlundaunderbara

8 Comments

 1. Håller med…stolen vill jag också ha. Blir bara finare med åren. Vart ligger den butiken?

  • Den ligger på samma ”torg” som Ikea i Malaga. Fantastisk butik 😉

  • Tyvärr så hann jag inte idag..eller; vi handlade lite för mycket att bära på inne på Ikea så det blev bilen direkt…..

 2. Tror jag varit där för väldigt länge sedan, och jo där behöver man verkligen mer än 10 minuter, helst en tjock plånbok också 😆

 3. Men herregud, jag hade dött och kommit till himlen om jag varit i den butiken, är galen i julgranskulor/figurer av olika slag. Har fått hålla mig med att endast köpa en ny per år, men då blir det både till mig och tjejerna. De får en varsin varje år i adventspresent då de alltid har egen julgran 🙂
  Vet inte riktigt hur jag ska hålla mig detta år bara då vi åker till Liverpool över 1:A advent 🙂

  • Åh så mysigt. Här nere blir det inget pynt i år, vi drar till annat land,-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *