VISSA DAGAR….. Skjut-mig-i-foten-typ

Borde man bara kunna radera. I jobbsammanhang önskar jag att visa saker och ting både gick fortare och med snabbt, positivt slut. Men Spanien är …Spanien och vissa saker tar tid..ibland för lång tid för oss som är vana vid snabb hantering av samtliga frågor/dokument etc. Det brukar ju i allafall finnas tidplan för saker och ting i Sverige här är det mer dagsformen på tjänstemannen som råder…. Tålamod, en dos tålamod beställes här med 😉

Leverans omgående tack.

Allt är givetvis inte negativt. Solen värmen, det är superskönt väder. Tog och borstade båda hundarna i solstolen vid poolen idag. I och för sig iförd både kofta och tjockstrumpor, mysbyxor och t-shirt under koftan, men det är skönt. Solen och framför allt ljuset är så avgörande för mig.

PicMonkey Collage

Skypade med Sverige idag och det är många som redan plockat fram julsaker, ljusstakar i fönsterna och julmusik ur högtalarna. Nu är jag inte direkt en beundrare av högtider men jag kan sakna den biten också..fast det går över rätt fort 😉 Mest saknar jag så klart min familj, nära och kära.

Har du förrsten börjat pynta än ?

När är det ok att sätta upp ljusstakarna ??

Idag är jag ur form. I morgon blir det ny form. Vissa dagar är mindre roliga än andra.

Blir nog till att ta lite pepparkaka med grönmögelost och hjortronmarmald. Undrar om det smakar gott ihop? Något jag fått för mig…ska prova i allafall.

Och läsa tänker jag göra, påbörjade ny bok igår; Fjärilspojken av Peter Stjernström.

Någon som läst den ??

Unknown-1

Har hunnit lite mer än halvvägs och den är bra….riktigt spännande.

Nä vad säger ni vänner, vi säger att torsdagen är slut och hej fredag;-)

Kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Adventsljusstakar o julgrejer är big no-no innan första advent. Här såg jag den första adventsljusstaken i ett fönster första SEPTEMBER!!!

  • September…åh no, big no no. Vi brukar också satsa på ljusstakar till 1.a advent, julgranen kommer in den 23de december ( om min man får bestämma)….

   • Då tycker jag mannen är en klok man – här åker den inte fram förrän på kvällen den 23, sen har det hänt att den rykt redan 2 januari 🙂

    Vågar man fråga när lilla frun skulle välja att ta in den..? 🙂

    • Hahahaha, jag hade gärna tagit in den tidigare, typ runt 15-17 kanske? vi försöker hålla så lite jul som möjligt då äldsta dottern fyller år 9 december och fokus bör bli på henne och inte ett julpyntat hem. Men efter det…fritt fram;-) Sen kastar jag gärna ut skiten direkt efter nyår;-)

 2. I år får jag nog slåss för att få upp den – o ta upp den själv – då jag antar att ”ngn” tycker att det är ännu mer onödigt att ha den framme (plastgran pga astma i familjen) då vi ska åka till svärföräldrarna i mellandagarna 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *