NÄ DET ÄR REN OCH SKÄR LÖGN

Fars dag

Firas överallt i Sverige just idag, jag har firat i flertalet år men den senaste firades 2009. Därefter tog min luft slut och pappa blev en ängel.

Det gör så jävla ont, fortfarande, att tårarna rinner ner för mina kinder.

Denna dagen, har alltid uppskattats förr men utan pappa så blir det som alla sår rivs upp igen. Och sorgeprocessen börjar om från början, om och om och om igen… Likadant vid julafton, hans födelsedag mm

Och det är skitsnack att det blir lättare, att man lär sig leva med saknaden. Det gör exakt lika ont idag som det gjorde den 9de April 2010. Exakt!

12227547_10153260294376475_1288450814873574486_n

Så strunta i det kommersiella, visa uppskattning till dom du älskar, gör det ofta och njut av stunden ni har tillsammans.

För ingen, absolut ingen kan veta hur långt tid vi har kvar tillsammans.

Unknown

/J

annorlundaunderbara

11 Comments

  • Kram hjärtat, så fint av dig och grabben att köra så långt och överraska <3

 1. Stor kram till dig också!
  Har heller ingen pappa att fira idag…
  Kram fina du!
  Nettan

 2. Så sant känner lika dant förlorade min pappa 2011 och inte känns det ett dugg bättre idag.
  Kram Birgitta S

  • Jag har alltid fått höra; du kommer lära dig leva med det, det kommer inte att göra lika ont längre fram….. När är längre fram…? Kram <3

 3. Igår gick jag med ont i magen hela dagen o tankarna var hos dottern. Det kan inte vara lätt med fars dag o veta att den förmodligen firas av sina bonussyskon o halvbror, men inte en själv, då han utsatte henne för sexuella övergrepp för ett x antal år sedan o således inte har kontakt. Mitt lilla (stora) hjärta..

  • Åhhh…. fy faan rent ut sagt. Då är det bättre att haft en fin pappa, känt sig älskad/älskat och förlorat än ha en levande skitstövel som vandrar runt….. <3

 4. Förstår precis hur du känner… Förlorade min pappa nov -09… Så varje vinter är det fars dag, datumet han dog, Hans födelsedag och sen jul och nyår…. Jag tycker inte heller att smärtan och saknaden minskar…. Jag har snarare fått svårare att hantera den här tiden på året för varje år som går…. Styrkekramar till dig

  • så skönt att höra att det är fler än jag som tycker det blir jobbigare…. Jag väntar liksom på att det ska vända…. Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *