MALAGA JULBELYSNING & ÅRETS LUCIA

Hej vänner,

Ett litet snabbt hej, har 2 visningar idag samt luciafest ikväll.

Svenska skolan/Fuengirola har öppet hus/julmarknad med bland annat Luciatåg. Börjar kl 18-22.00. Jag kommer att vara där ikväll, äta lite jultallrik och självklart se den finaste Lucian….blygsam…….dottern Casandra är årets lucia.  Och igår när särken skulle strykas saknade jag svärmor lite extra…. I Sverige bodde vi bara 2 hus ifrån varandra så det som skulle strykas transporterades bort till svärmor;-)

Härom kvällen var vi inne i Malaga och strosade, såg när de tände julbelysningen på Calle Larios. Fantastiskt fint. Spanjorerna är riktigt duktiga på att fira, pynta och njuta av helgdagar och event.

Ger er lite bilder från city och hamnen;

IMG-20151208-WA0014 IMG-20151208-WA0013 20151208_204458

Så skönt att strosa utomhus utan att dö av kyla ( erkänner dock att jag

hade polo och jacka…och frös liiite om fingrarna,..)

20151208_192703

20151208_192118

20151208_192935

20151208_185035_001

20151208_191704

 

Har du varit på Lucia idag ?

Hoppas du får en fin kväll.

Kram j

annorlundaunderbara

11 Comments

 1. Vilka fina bilder du tagit ska dit när Jimmy kommer nästa v och njuta
  Ses i kväll

 2. Hittade din blogg för ngn vecka sen.
  Roligt😊😊
  Vi har blivit med hus i Spanien.
  Det är så kul.😊 Hur är spanjorerna med att fira påsk, barnen har påsklov v13, så vi är i Spanien över påsk.
  Ha en trevlig helg
  Malin E

  • Hej Malin, välkommen hit och grattis till husköp;-) Vart har ni köpt? Semana Santa, påskveckan är det största firandet av alla traditioner här nere. Googla på bloggen så har jag gjort inlägg. Det är ett måste att ta sig in till Malaga ( om ni bor här nere vid Costa del Sol) och se alla fantastiska utsmyckningar etc.

 3. Så jäkla fint! Retar mig lite på att jag inte lyckats ta mig ner nu innan nyår. Vill så gärna se. Hörde att folk runt Marbella blivit lite besvikna i år på Marbellas pynt, är det så. Minns jag såg bilder från förra året och då var det så himla vackert och mysigt. Har du sett deras? En fråga till, vet du hur långt in i Januari de har kvar belysningen? Lång kommentar, men det är ju Fredag. 😉. Trevlig Luciafirande och grattis att din dotter får vara just det. Stolt mor, det får man vara. ☺

  • Men du, spanjorernas högtid ”gåvodag” är ju den 6:te Januari, los reyes. Tills dess måste ju pyntet i allafall sitta uppe;-) Har inte varit i Marbella, men har också läst på nätet att folk inte varit direkt imponerande. Malaga är nog svårslaget;-) Kram

 4. Hej! Så fina bilder du lägger ut! Och grattis till din fina Lucia! Igår när jag var och kollade på böcker (julklappar till familjen) så såg jag att Jojo Moyes kommit med en ny bok – Arvet efter dig, en uppföljare till Livet efter dig. Har du läst den? Den lades till på min önskelista! Måste väl vara bra?
  Kram Biggan

  • Åh den har jag missat. Tack! Den måste jag ju läsa. Och är det med Jojo så måste den vara bra eller hur;-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *