KAN MAN FÅ LAT-SKRIVA SIG ?

Hej vänner,

Idag var jag uppe tidigt …för att vara jag alltså. Klockan 8.10 lämnade jag huset, körde till en väns hus, packade in deras väskor , barn etc och lämnade av dom på flygplatsen i Malaga.

Därefter hämtade jag upp städhjälpen som är och städar grundligt hos mig idag. Jag orkar alltid bara en våning och sen när jag ska ta den andra, då är det dags att ta den första igen…. Brukar bara ta den våning där vi befinner oss… kök och toaletter samt golv är viktigt för mig.

Om det är dammigt på någon hylla eller liknande bryr jag mig inte om.

Så vad jag gör jag när städerskan städar…. ingenting. Jag gör absolut ingenting. Sitter här nere och kollar jobbmail. Har ett samtal att ringa idag men det tar jag lite senare.

Jag är trött, stentrött men kan inte lägga mig då sovrummet står på tur för rengöring. Tror jag tar mig en runda in i Fuengirola lite senare, ska ändå fixar naglarna i kväll.

images

Tänk att ibland blir man tröttare av att inte göra någonting än om man hade haft fullt upp.

Vad gör du idag ?

Kram Latmask

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Exakt så städar jag också! Toalett, kök och golv blänker och är kliniskt rena. I taket kan det hänga spindelväv…jag har dock ingen städerska som tar hand om det fast jag börjar ha lite sämre syn och ser inte dammet så bra längre. I somras kunde jag skylla på att jag jobbade 12 timmar om dagen och hann inte. Nu då…ok, innan sommaren tar jag i tu med allt. (fast när jag slutade jobba i höstas fick hela huset en ordentligt genomgång t o m till elementen hittade jag en speciell dammborste som når ner i mellanrummen!)

  • Åh dammborste, du har element. Då har ni det inte så himla kallt i Grekland inomhus ? Här kör vi med små portabla element i respektive rum;)

 2. Du o jag är ganska olika, men ändå så lika. Sover helst länge – tror jag är värre än dig där – men även vad det gäller städning – bortsett att vi inte har städare. Till jul vill jag gärna ha gått igenom lägenheten ordentligt, men pga många olika saker, finns inte orken till det i år – egentligen har det minskat de senare åren. Lite extra gnos det lite iaf..

  Hoppas vovven mår bättre ❤️

  • Hahah, lika-olika = samma samma 😉
   Så skönt att sova ut, nu har jag killarna som brukar väcka mig och vill ut men annars sover jag glatt vidare till både 12 och 13.00 . Inga problem. Tråkigt att orken inte finns men vet du …. strunta i det och lägg den lilla energin på något som får dig att må bra 😉 Vovven mår bara finfint
   Kram

  • Har eventuellt en visning idag annars gör jag detta till ; en lat dag till 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *