DENNA LEJONMAN..hur tämjer man den?

Hej vänner,

Här sitter jag och jobbar hemifrån , i pyjamas och håret åt alla håll och kanter. Precis som vanligt…håret har ett helt eget liv som sällan stämmer med hur jag tycker det borde bete sig. För någon vecka sedan köpte jag en ny olja till håret, som ska vara så där fruktansvärt fantastiskt bra.

20151028_152118Jag fick beskedet att ta endast 3 droppar i handflatan , knida in och ta i topparna.  Antingen har jag väldigt torra händer för innan jag ska trycka oljan i håret så har mina handflator ätit upp oljan. Tror jag får öka på det där med antalet droppar. Denna köpte jag; Redken Diamond Oil, ca 360 kr/100 ml.

Är det någon du har provat ? För än tycker jag ju mest att jag smörjer händerna med den….

Denna informationen hittade jag på nätet och lånade;

”Redken tillhör ett av mina absoluta favoritmärken för håret och det enda negativa är faktiskt det höga priset. Men nya Diamonds gyllene droppar är värda sitt pris, inte bara för att den räcker i en smärre evighet, utan också för att håret blir mjukt och glänsande och nästan helt frissfritt. Praktiskt att det går att använda både på torrt som blött hår – och även som nattbehandling om håret behöver få en extra kick”

(text lånad av skönhetsredaktörerna.se)

Vet inte vad jag ska ta i håret för ingenting tycks funka…mer än att dra upp det i en knut i nacken;-)

kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Hej Jess! Jag har provat en massa produkter av Redken (jobbade ju på L’Oreal som tillverkar produkterna) och tycker att Redkenprodukter är fantastiska. Har dock ingen erfarenhet av denna! Har heller inte torrt hår så jag använder mig aldrig av oljor. Om du köpte produkten hos din frisör så borde hon informerat om hur man bäst applicerar den. Fråga nästa gång! En alldeles för dyr produkt om den inte funkar som den ska! Försöker fundera på hur du ska göra men kommer inte på nåt bra! Bara en vecka kvar till jul, hur firar du?
  Kram Biggan

  • Hej Biggan, jag frågade och svaret blev ; 3 droppar i händerna, och sedan i topparna. händer ingenting….. Detta var för att slippa frizzigheten i topparna….
   Jul, jag drar norröver i några dagar 😉 Ska bli jättemysigt
   Kram <3

 2. Hej vännen!!
  Här kommer bästa tipset, iallafall för mitt hår som är som mycket annat väldigt likt ditt och det borde funka på ditt också!
  Luminous Colour Hair Lotion från Maria Nila.
  Liten rosa flaska med pump.
  Jag tar ett räjält pumptag (har kortare hår än dig men lika tjockt) ”smörjer ut det i händerna och kör sen i det i håret. Det gör jag direkt efter jag tagit bort den där sköna turbanen man sätter upp när man tvättat håret du vet. Jag säger sköna för jag tror mig veta (utan att fråga) att du liksom jag tycker det är skönt att gå omkring med den för då är frisshårhelvetet borta o inte i vägen…?, visst va??
  Bort med turbanen typ tio minuter efter tvättning, borsta ut o sen i med denna lotion alltså. Man kan till o med vänta med att föna håret flera timmar eller också gör man det direkt. Beror ju på om man tvättar håret på morgonen när man ska iväg eller som jag -gör det på kvällen (går ju upp 4.15 varje morgon). Jag kanske tvättar håret vid sex på kvällen, bort med turbanen efter tio min, borstar ut o i med lotion. Låter det självtorka fram till nio (men det är långt ifrån torrt då eftersom det är såååå tjockt) då blåser jag det torrt med hårblåsen innan jag lägger mig med hjälp av bara händerna. Skulle jag inte ha det ordentligt torrt när jag lägger mig så måste jag blöta om hela håret på morgonen, för jag vet inte vad jag ser ut som annars när jag vaknar ärligt talat!! Sen lägger jag typ 5 min på morgonen med plattången som man ju både kan få det lite rakt, lite vilt eller lite lockar här o där med!!!
  Och håret känns och är så lent med denna lotion och gör o blir precis som jag vill faktiskt!!
  Har använt den fyra fem gånger o jag tvättar håret ungefär var tredje dag -inte oftare.
  Har aldrig haft nåt bättre! Du måste testa och jag vill höra resultatet sen!
  God jul härliga du!
  Kram Nettan ä

  • Hej Nettan, åh så bra den låter. Den borde jag försöka köpa, verkligen. Jag tvättar också håret på kvällen och har turban ett tag, det är skönt att slippa allt hår i ansiktet. Sen brukar jag ta någon produkt, köra i håret och sätta i knorr. Den behåller jag sedan även under natten. Jag fönar aldrig mitt hår och det där med plattång…avskyr allt som har att göra med att lägga tid på håret. Kammar det inte ens. Men, brukar få blöta lite lätt med vatten på sprutflaska de dagar då håret är torrt, bara för att få ner de värsta virvlarna i pannan;-) Kram & God jul till dig också <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *