SOMMARVÄRME OCH DANSKA WIENERBRÖD

Hej vänner,

Idag kom väninnan Carina på besök. Hon hade upptäckt ett danskt bageri i närheten av vårt hus och köpt med sig wienerbröd. Mums!

-T73eTivvNBwG4U-GPZfrXNqj5xLOW6ju9Kslp3mJi0,0UY1cqJdScEtUIM6HMx4HDfs3EviM7otdE25htsLte0Dessa kunde vi äta i kortärmat vid poolen, underbara värme.

Hur äter du dina wienerbröd ?

Så här såg det ut från början;

nZYRUItYyaWSLfYbkwLeyKb2TyNmCtSF4ILBrE3ykW0,YRn9tvV2aL7lFqyhp8Rfg-tDHv6MRKpZ7zX9uEt9gdo

Och så här när jag var klar…. ;

YgYHBNHM8F_WQaCezYwvPyHQtOwRwHQs1t0nfuRvIrQ

Jag är extremt känslig mot vissa konsistenser… detta är en av dem. Därför jag och mannen kompletterar varandra så bra, han äter alltid min sörja i mitten;-) Fast är det sylt eller choklad i mitten slinker det ner. Det är den här vaniljgeggan som får mig att klökas en bit……

Fler som känner som jag….??

Nettan, kom igen;-)

Kram Jess

annorlundaunderbara

12 Comments

 1. Aahh.. Jag är också känslig mot visa konsistenser men i det här fallet fnaset som du tuggat i dig, haha.. Hade gärna delat ett wienerbröd med dig😂

 2. Haha, en sak till som vi är lika på – jag är EXTREMT känslig vad det gäller konsistens, vad det gäller allt. Vilket gör att jag också anses oerhört kräsen – kan räkna på fingrarna vad jag äter i matväg o ändå få fingrar över 😳 Vad det gäller ”bullen”, hade du o din man kunnat få dela på min ☺️

  • Va, äter du inte wienerbrödet alls ? jag tar gärna det krispiga;-)
   Kram J
   Ps: Vad äter du egentligen om du kan räkna det på få fingrar??

  • Som mannen, om han får välja. Vi snackar inte sekundrar , vi snackar hundradelar. Vips, borta 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *