ATT HA KOMPLEX

Hej kära vänner,

Nu är måndagen snart över, skönt tycker jag. Det är nog veckans mest svårstartade dag. Den tråkigaste är tisdag, onsdag är en mitt-i-veckan dag och sedan går torsdag och fredag i regel snabbt.

Idag tänkte jag skulle dela med mig ett av mina komplex.

Ett som dykt upp under de senaste åren, jag hann inte se det komma , det bara var på plats en dag.

Jag pratar om kalkonhalsen, tupphals, pelikanpåse… u name it.

20160108_122014

Det sladdriga under hakan/halsen som hänger som påsen på en pelikan.  Fruktansvärt.

Har kollat upp och det skulle kosta ungefär 22.000 kronor att göra en operation för att få bort skitet. Med andra ord; det får hänga med ett bra tag till.

Men, jag har hittat en lösning på problemet. Så här gör jag;

20160108_122333

Ni ser….; håret under hakan och sedan, knyt till.

20160108_122349

Det är väl helt logiskt? Dock hade jag behövt sätta fast det som en hästsvans med gummiband upp i kalkonhänget för det syns än.

Men ni fattar. Tror ni detta kan vara lösningen på problemet?

Tyckte bara att det kliade lite och fick mig att se ut som pelikan med skägg…..

Kram J

 

annorlundaunderbara

10 Comments

 1. Hej.
  Kära rara Jessie, var vänlig ta av dig dina brillor, eller skaffa nya OMGÅENDE!!
  DU har ingen tupp,kalkon eller hänghaka! Sicket jäkla trams. Du är ju hur snygg och perfekt som helst. Så nu vet du det. Glöm det inte!
  Håller däremot med dig gällande veckodagarna. Vissa är dryga, men man måste ju igenom dem.
  Du har åtminstone behagligt väder. Här hos mig i södra Skåne, Svedala, känns det som att ljuset har glömt att tända sig. Det är grått, disigt och duggregn. SMHI har dessutom mage att hota med kyla och snö. Vassego och skölj!! Roligare väder har jag varit med om men…..
  Glöm nu dina hakor som inte finns och njut. Kram.

  • Hahaha, tack underbara Karin för det skrattet. Först trodde jag du menade att mina solglasögon var fula 😉 Hahaha. Snäll du är.
   Ja, här är det i allafall 19 grader. Förstår att det är kallt i skåne, pratade med släkt i både Eslöv och Svarte igår, tråkig skånsk vinter. Snön är tydligen inte kvar? Skulle komma mer tror jag….. Ha det underbart i kylan. Jag solar lite för dig. kram J

 2. Hahahaha … Jag får nog spara ut mitt hår igen efter ditt förslag. 😂😂😂 Men visst, Tisdagar är den mest trögaste dag … avskyr Tisdagar! Alltid varit i hela mitt liv. Däremot har jag inga problem med måndagar. 😊

  • Njae…måndagar är väl så där…… de brukar förstås gå fort men då står man där med tisdagen….. heja slutet på veckan;-)

 3. Hej Jess! Du är så fin som du är! Vet inte om du såg cancergalan som sändes i TV4 igår? Där kan man prata om problem! Utvecklar det inte ytterligare! Men cancern finns i min familj och jag skulle gärna byta den mot kalkonhänget! Sluta klaga mot en sån liten detalj! Vi blir alla äldre, som tur är!
  Kram Biggan

  • Hej Biggan, tack. Jag känner väl till cancer (familjen) och såg delar av galan. Givetvis blir mitt komplex löjligt om man ska sätta dt i sammanhang med cancer eller andra allvarliga, dödliga sjukdomar. Men för mig, i det vardagliga sammanhanget är det trots allt ett riktigt störmoment. Men, jag lever och är frisk;-) Kram

 4. Duuu…. jag har putsat mina glasögon…… jag har kollat med lupp, P likadant… vi bara undrar…… VAR ÄR DEN ??????? Skulle det nu mot förmodan finnas en uns av detta Du beskriver så är det ju bara ÄNNU MER av Dig att tycka om. Tror Jonte tycker ”liadant” som man säger på ren skånska……. om inte… får han med oss o göra. Hälsa familjen ”Du underbara” från oss !!

  • Hahaha goa ni är. Jag ska visa dig när du kommer 😉 Kram och hils tillbaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *