ATT TESTA NYTT SPA PÅ HEMMAPLAN

Hej vänner,

Tänkte berätta lite om vad jag och stora tjejen unnade oss i Söndags. Nu när hon är inne på året då hon fyller 18 år får hon följa med till spa utan problem. Vissa har åldersgräns 16 andra 18 år.

Vi bokade på det 5-stjärniga hotellet Vincci i Benalmadena.

 Passade på att ta lite bilder medan vi väntade på att spa:et skulle öppna upp;

20160117_154937

20160117_154902

20160117_154519

20160117_154854

20160117_154926 (1)

Utsikten var bedövande fin och restaurangdelen. Det ligger väldigt nära stranden, har hiss ner till strandpromenaden. Och tar bara 5 minuters promenad hemifrån oss. Tänkte att om det är bra kan man ju gå dit fler gånger.

Vi valde 1 1/2 timme i pool och bastudelen samt liten ansiktsbehandling och liten ryggmassage. Då dottern provade behandlingarna först ( dom kunde inte ta båda två vid samma tidpunkt, lite trist ) och sa att det var väldigt mycket geggande i ansiktsbehandlingen så valde jag att bara ta ryggmassage. Och den vart riktigt bra.

Så här såg spa:et ut;

20160117_161439

20160117_161606

I poolen såg det ut som dom satt Malmö Vattentorn 😉 Det fanns lite olika stationer i poolen, det fanns vanlig bastu samt ångbastu.  Och en liten isgrej…. där tog vi is i händerna och gnuggade oss med i bastun.

Bortsett från det var det….värdelöst. Jag gillade inte stället och kommer inte att komma tillbaka hit.

Poolstationerna gick vi över på mindre än 10 minuter, det fanns bara vatten att dricka. De flesta spa brukar ha lite te, någon frukt, kanske någon tidning att läsa i. Och bra utsikt. Detta spa:et låg under marknivå och var väldigt mörkt.

Och tråkigt när man inte kan få behandlingar samtidigt, det innebär att först fick jag sitta och vänta mer än en halvtimme på dottern och sen fick hon vänta på mig.

Tur att jag hittade detta på erbjudande då ordinariepris skulle varit extremt dyrt; 107 € / person.

Detta gör vi inte om.

Kram J

annorlundaunderbara

5 Comments

  1. Så trist när det är så, men annars tycker jag det såg lite mysigt ut. Hoppas ni hittar något bättre i närheten av där ni bor. 😊

    • Hahahaha, jäkla stavningsprogram. Givetvis Geggande ……. Eggande lät i och för sig lite mer spännande 😉

  2. Hej!
    Trist att spa dagen inte blev super men vad vet man om ett nytt ställe upplevt liknande själv klia vovvarna från mig som är mer än söta saknar hund så mkt men i dagsläget fungerar det inte med hund.
    Hälsningar Birgitta S

    • Hej Birgitta, självklart kliar jag killarna från dig. Idag ska dom till frissan och klippas till rejält. Bolt har fått en märklig kvalitet på sitt hår , allt utom huvudet har fått päls som ett får…..Det åker av idag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *