KRAFTIGA JORDBÄVNINGAR

God morgon vänner,

Idag vaknade jag upp och hade fått frågor av kompisar; Kände du jordbävningen?

Jag…..kände ingenting. Tydligen var den kraftig, en av flertalet som pågått sedan igår kväll. Den kraftigaste ska ha inträffat runt 5.20 tiden.

Flertalet på Facebook skriver om hur husen skallrade, glasen rörde sig, tavlor trillade ner, sängar skakade…. Jag….sov …. och det gjorde tydligen mina killar också för ingen har skällt.

Screenshot_2016-01-25-09-50-29

Det var även en jordbävning i fredags som mätte runt 5, 1 . Den kände jag inte i heller, trots att det var mitt eftermiddagen.

Nu får vi hoppas det inte blir fler, vi ligger ruskigt nära kusten och folk börjar bli rädda för att det ska bli en tsunami. Tycker inte man ska skrämma upp sig men det skadar nog inte att vara på alerten… Särkilt när man , som jag, inte känner eller , märker någonting.

Artikel om jordbävningen. 

Kram Jess

annorlundaunderbara

9 Comments

 1. Samma här Jessica! Här har hela familjen sussat sött hela långa natten utan att märka av det minsta 🙂

 2. Håller med ”Han den där”. Men asså … jag planerar ju att åka hem dit på Söndag … och någon tsunami vill jag inte vara med om, inte heller jordskalv när flyget ska landa. 😲😲😲

 3. Tänkte faktiskt på dig när jag hörde om det på radion idag. Skönt att du kunde sova dig igenom det och hoppas att det inte blir några fler.

  Kram

  • Har laddat ner en ”jordbävnings-app” nu och kan se när det varit jordbävning…. dvs om jag inte känner av den;-)

 4. Pratade just med sonens kompis (d esom var i Marbella ihop under julledigheten) som flyttat in i sin hyrlägenhet därnere. Han hade också sovit som en stock…..
  Kram Mia

  • Finns tydligen 2 lägen; några som vaknat upp typ panikslagna och känt hela husen skaka…och så finns det vi som sover som stockar…… 😉 kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *