EN DANSK SKALLE OCH STOCKHOLMS BLODBAD

Hej vänner,

Åh denna dagen vart ju hyfsat bra… Tills jag kom hem och gosade med Bolt.

Han låg i sin koja och jag stod lutad över och vips var han på fötter ….Snabbt…alldeles för snabbt.. för det ledde till att jag bockade mig ner över honom för att kramas samtidigt som han flög upp ur kojan…

En dansk skalle så jag såg stjärnor. Läppen är spräckt både uppe och nere, en köttslamsa åkte av från insidan av läppen (och läpparna ser numera ut som en svullen babianröv)

. Och jäklar vad det kan blöda…. så litet sår, så jäkla ont och määäängder av blod…

Sitter med isbitar i en påse och en handduk runt, vore ju just snyggt om läpparna fastnade i isen….

PicMonkey Collage1

Det var ju tur att jag åt en av dessa igår och inte idag för nu kan jag inte stänga munnen, stor risk för dräggel ikväll alltså…..;

20160128_175205

Och dricka får jag göra ur sugrör. Det utesluter ju i allafall vin ikväll…fy så äckligt att dricka det med sugrör.

Sååå, tyck nu synd om mig….

Kram Jess

annorlundaunderbara

8 Comments

 1. Aj att ha ont i läppar och munområden känns mer än vad det är troligen för att det finns mkt nerver där misstänker jag och du ville bara gosa med Bolt?? Numera får han heta Bult?
  Hoppas det ger sig så du kan ta igen vindrickandet framåt veckan.
  Hälsningar Birgitta S

  • Hahaha, ja han får heta Bult… jäklar vad det smällde. Och ont… helt rätt, mängder av never…gråtfärdig….. Vinet får jag ha tillgodo;-)
   Kram J

 2. Såååå synd !! Synd att Du redan provat att dricka vin med sugrör. Du skulle sett en äldre fjolla på stranden igår, INTE JAG NU ALLTSÅ !!!!!!, som drack öl m sugrör direkt ur flaskan. Givetvis med fjollelillfingret spretande rakt ut med nån billig fjollering på. En syn för gudarna. Nyfärgad oxå. Håret alltså, misstänker att det var lite halvtaskig kryllpermanent i oxå, det såg inte naturligt ut i alla fall. Ja egentligen ingenting var naturligt på’n. Enda fördelen var ju att jag kände mig riktigt macho för en stund. Det Du !! Puss o drick Du lite vin med sugrör, förstärker bara Dina läckra smilgropar !!

  • Hahahaha älskade fjollavän, du är unik;-) Hade varit en fröjd att sett underhållningen;-) Provade aldrig vinet med sugrör, grät nästan när jag sörplade cola….. Nu läggdags;-) Åskar som sjutton. Kram och hälsa P

 3. Men stackare. Urk så räligt det såg ut.
  Babianarsle. Om jag ska vara kritisk, så tycker faktiskt jag att du diskriminerar babianer. Vad har de gjort för ont mot dig??
  Skämt åsido, om man nu måste förklara sina skämt, hahah.
  Köpte faktiskt en jättestor afroperuk idag. Hade nästan go lust och skicka den till dig. Jättestor och skithäftig.

  Från det ena till det andra.

  Lillan är skithäftig. Gratta henne från mig. Färgstark person. En riktig individualist. Det kan nog skrämma andra. Det är inte lätt att vara speciell i hennes ålder. Satan vilken sångare hon är. Har precis fyllt 14 år. Hon berör och får en att skratta. Vilken tjej. Vilken talang.

  Min lillebror har också den där talangen. Han var svinduktig sångare. Han har uttvecklat det genom att gå på skola. Nu är han proffetionell. Trodde faktiskt inte att han kunde bli bättre. Nu blir han anlitad hit och dit. Tv reklam och sådant. Alltid kul att höra hans röst i reklampausen. Sedan har han haft kontakt med anders bagge i olika projekt. Men han är över tjugofem.
  Den där lillan vill jag se mer av.
  kramisen

  • Fina fina Mickan, tack för din kommentar. Den värmde och jaaaa exakt så är det med Lillan, stark och det stör många. Jag hoppas att hon klarar sig lika fint som din bror.
   Hoppas du mår bra <3
   Kram

 4. Hoppas verkligen det. De slog min bror, Adam, varje gång han kom till busshållplatsen. Vi fick köra honom till skolan. Idag fjäskar de med honom. fb och så
  krami

  • Fy fan rent ut sagt… barn/ungdomar kan vara så jävliga. Ja ..även vuxna. Hoppas han mår bra och förstår att problemet var inte hans, det var mobbarnas. Karma hoppas man ju på…. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *