Mortons Syndrom hjärtar min högerfot

God morgon vänner,

Tänkte kolla om någon av Er känner igen detta;

Screenshot_2016-01-09-16-56-33

Jag har varit hos fotspecialist tidigare, gjort en specialgjuten sula för foten ( fötterna), går inte i högklackade skor, tycker att mina skor är rymliga och ändå gör det sååå förbannat jävla ont….på ren skånska. Skit är vad det är…..

Så… lösning?

Några tips?

Kram Tant Jessica

 

annorlundaunderbara

7 Comments

 1. Jag har inga tips, men tror jag har samma problem på vänsterfoten….får ofta slita av mig skon i panik på tex restaurang, bio osv om jag har skor som är lite tighta över foten. Det gör skitont rent ut sagt! Högklackat går bort..smärtan är i ”långtån och ringtån” och uppåt i foten

  • Jaaa, exakt så . det gör så in i helsikes ont, Man kan inte belasta foten, känns som tusen nålar. Det brukar gå över efter några dagar men senaste gången satt det i flera flera veckor……vet inte vad jag ska göra?
   Kram J

 2. Har samma gissar jag. Mitt problem beror på (enl fotspecialisten) att jag har för svaga leder. Om jag har skor som är ofördelaktiga för mina tår klämms de ihop o till slut får jag a.. Ont!!! Strålar upp i hela benet. Lösningen är att ha bra skor dessvärre, framförallt med bredd vid tårna. Iaf för mig.

  • Tyvärr funkar det inte ens…går alltid i rymliga skor , favoriten är gympaskor;-)

 3. Hej
  Min son har haft detta. Han fick det konstaterat hos en specialist. Han fick göra specialinlägg som han sedan hade i sina skor under några år. Sen släppte det. Viktigt var även att han hade skor som satt bra på foten så att de, sas, stödde upp foten. Det vill säga, inga rymliga skor som foten kunde halka omkring i.
  Han kunde ha så ont så att han bara skrek rakt ut och fick panik.
  Hoppas du får ordning på din fot.
  Kram

 4. Jag igen, men skorna får inte klämma för mycket såklart, då kan det bli värre. Men skor som sitter bra runt foten och stödjer den behövs.

  • Jag har ju också gjort speciella sulor…men tyvärr passar dom inte i alla skor. De är främst anpassade till gymnastikskor och det får jag inte ha på arbetet……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *