OCH SÅ ÅKTE VANTARNA FRAM

Hej vänner,

Så här är vädret; vi har vinter.

I alla fall idag, det har blivit svalare vindare och delar av Spanien har snö. Mycket snö.

Vi hade 9 grader i morse när jag begav mig hemifrån och vantarna åkte på .

Och är det 9 grader ute…såååå är det inte varmt inne.  Därför fick AC;n blåsa varmt idag till killarna och deras ”pyjamasar” fick åka på.

IMG_20160216_104324

I morgon har det lovats lite varmare mitt på dagen, lite mindre vind. Och sol. Det kan vi väl hoppas eftersom jag ska ta bilder på en nylistad lägenhet. Ser ju alltid trevligare ut när det är lite sol på poolområdet.

Hoppas du har det fint.

Kram Jess

annorlundaunderbara

8 Comments

 1. Usch ja, hade 8 grader här klockan 8 brrrr. Luftvärmepumparna får jobba i de rummen vi är i idag. Varmt i solen tack o lov

 2. Ja, 9 grader är ju bättre än minus flera stycken. Men ni har ju inte samma uppvärmning inomhus som vi har i Sverige… Hoppas ni får lite mer värme snart!

  • Har ingen uppvärmning alls… Ac:n kan spruta ut varm luft men den värmer liksom bara i det rummet. och vi har öppen planlösning så det är svårt att få värmen att bli på ett ställe….Det är kallt…..

 3. 9+ låter bra men inte i Spanien med alla kalla stengolv och väggar utan isolering då blir det kallt förstår att ni fryser.
  Hälsningar Birgitta S -3

  • Jaaa, här fryses det. Varmast just nu är toalettgolven där vi har golvvärme. Ett gott ställe för killarna att gå och lägga sig på 😉

 4. Usch ja. Vaknade till snö imorse … igen! 😉
  Ska bli spännande och se vädret hos er när jag kommer ”hem” i mars. 😄

  • Idag är det fruktansvärt, ösregn och kallare än kallast. Hoppas på snabb vändning 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *