SOM FRÅGANDE FÅGELHOLKAR

Hej vänner,

I går trodde vi att vi skulle få komma hem men det blev bestämt att nytt blodprov skulle tas i dag , tidigt på morgonen. Dottern blev så klart sur men med facit på hand så var det bra.

Hon började må dåligt i går vid 20.30-tiden. Det började med magen. Hon hade inte ätit något konstigt, lite grönsaker från sjukhusmaten. Sedan kom det en blixtrande huvudvärk vid 22-tiden ( likadant som i fredags kväll ). Därefter kom det kallsvettningar och spyor … Hennes temp rasade ner till 36 och hon var så kall men svetten rann ändå på hela kroppen.

4 sköterskor kom in, läkaren från akuten larmades upp. Dottern fick syremask (syrgasmask?)  för hon hade svårt att andas. De skulle sätta venkateter, 3:dje försöker fungerade det… För att efter en stund…lossa och trilla ut.

Ett fjärde försök och då blev den kvar. Vi höll på till 04.00 i natt så idag är jag inte alls kaxig.

20160306_034050

De tog nya blodprov i natt men hittade ingenting.  Vid ronden i morse sa dom att vi kunde åka hem, de har inte hittat något och dom blir inte klokare.

Jag tyckte att vi skulle kanske avvakta tills dottern inte mådde illa, inte hade huvudvärk och kanske fått i sig lite mat? Det behövdes inte, recept i handen och hem körde vi.

Hon ligger fortfarande däckad, har fått smärtstillande och ska försöka få i sig lite soppa.

Vi ska på ny magnetröntgen om 2 veckor och sedan på återbesök. Vissa tester är fortfarande på odling, kan tydligen ta upp till 2 veckor.

Som om allt detta inte var tillräckligt så spydde Bolt för en stund sen.

Jag är som en zombie och jag hoppas på en lugn natt, i min egen säng….

Hoppas din söndag är något bättre än mig/vår.

Kram jess

annorlundaunderbara

12 Comments

 1. Tycker så synd om henne, hon såg ju inte alls pigg ut när Ni kom hem. Lille Bolt blev väl sympatisjuk kan jag tro, för både han o Lilleman har ju varit lite sura på mig för att jag inte gett dom så mkt godis dom här dagarna jag bott hos Er. Hoppas verkligen att det vänder snart. Kramar i massor !!!

  • Tack extra husse, du har varit så fin vid hundarna 😉 Ja, Bolt måste ha känt sympati och lagt en pizza bara för att….. Nu somnar jag snart. Kram

 2. Skulle gärna komma med några kloka ord, men finner dem inte! Kan bara hoppas att dottern repar sig och att ni kan få svar på era frågor. Att det ska dröja så länge innan provsvaren? Hoppas pappan finns vid er sida! Kram!!

  • Ja tydligen tar några odlingsprov lång tid. Pappan ( tillika maken) tar hand om Lillan och supportar på distans <3 Kram

 3. Jobbigt att inte få svar på vad som är fel. Sen är frågan om hon nu kräks och har huvudvärk pga sjukdom eller ryggmärgsprovet!? Jag vet när jag tog LP så fick jag fruktansvärd huvudvärk och kräktes i typ tre dagar efter. Hoppas hon blir frisk snart och det bara är något litet…. Kramar från Sverige!

  • Jaa, man kan ju undra varför hon kräks och har så ont i huvudet. Hon hade iof jätteont redan när vi åkte in akut… Vi hoppas att det försvinner snart i allafall 😉 Kram <3

 4. Men usch och fy och allt det där! 🙁
  Hoppas hon blir frisk snart! <3
  Kram på er alla.

  • Tack, hoppas jag också . I natt hade hon i allafall ” bara” huvudvärk… Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *