MEN ALLTSÅ…… Mattehjärtat svämmar över

Hej vänner,

På plats i Spanien igen, blev bara en kort weekend i Sverige 😉

Såg på nätet att här har det skakat många gånger, dvs flertalet jordbävningar;

PicMonkey Collage

Har en app nerladdad som heter LastQuake. Frågade dotterns pojkvän om han känt något men det hade han inte gjort. Inte en enda av tillfällena. Får hoppas det slutar skaka… man väntar ju liksom på en rejäl omgång. . . Lite oroande.

Hur som haver, har varit och hämtat mina fina gossar på Tiny Dog Hotel i Marbella. Alltså dessa 2 killar, älskar att vara på hotellet. De t o m tycker att dörren öppnas för långsamt när vi kommer dit för avlämning, att de krafsar för att få komma in fortare. Denna gången beställde jag även klippning till killarna, de har en nyöppnad salong. Titta så fina;

10433091_10154609795978066_8119801363074605549_n

Mattehjärtat svämmar över;-)

Nu ska jag försöka få till lite bra bilder till kommande tävling, ska göra mitt bästa för att dra igång tävlingen imorgon. Tänk om man jag hade lyxen att kunna lotta ut 2 vinster? Visst hade det varit roligt;)

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Men jösses så söta med slips o allt. Måste komma förbi hälsa på nån dag

    • Visst är dom 😉 Du får komma när du vill, du har ju nycklar 😉 På Onsdag kanske du har tid att kissa killarna på em ? Kram

  2. De är så söta förstår att mattehjärtat svämmade över när du skulle hämta dem.
    Hälsningar Birgitta S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *