ALLA PRESENTER ÄR INTE LIKA VÄLKOMNA

Hej vänner,

Vi ska prata presenter, med tanke på förra inläggets ”små ledtrådar”.

Jag vill först börja säga att alla presenter är inte alls kul att få, inte alls välkomnande.

Utan mer .. skit.

Och jag är den första att räcka upp handen och säga; Tack men nej tack, den vill jag inte ha.

Denna konversationen hade jag härom natten med främst en av malteserna; Lilleman ( Blixten).

Det började med att jag nästan somnat, klockan var 01.15 . Då kom Lilleman på att han skulle ut och kissa…. Bara att gå upp, släppa ut hundarna och stå och hänga i dörren.

Efter en stund kallar jag in ( jag ser ju båda två ), Bolt kommer direkt men Lilleman har något fuffens för sig i en av rabatterna. Ibland får han för sig att äta bajs och det var min första tanke. Men , han kom inte alls när jag kallade vilket är väldigt ovanligt så jag går emot honom.

Då vänder han på huvudet och så ser jag..han har ju sin bebis i munnen;

Lektion av matte; detta är din bebis

Lektion av matte; detta är din bebis

Den bruna råttan från Ikea. Skitsöt. Det hela blev genast ett problem när jag såg att Ikea råttan låg bredvid mig…och inte alls var i Lillemans mun.

Vad han hade i munnen? Tja, en bamseråtta med förbannat stor svans…. en riktig….

20160317_012057

PANIK!!

Givetvis skulle han ge den förbannade råttan till mig, hans ögon tindrade och han såg så stolt ut ….. Jag fick snabbt in Bolt i huset och stängde dörren. Ställde mig på bänken utanför vår dörr och fick tag i en kvast. Försökte liksom skrämma Lilleman så han kunde tappa råttan.

Vid detta läget visste jag inte om råttan var paralyserad eller död. Var den levande vart jag rädd att den skulle gå till attack och skada Lilleman. Jag var ju säker….stod ju med kvasten i näven;-)

Han tokvägrade! Fick tag i ett par tygskor och försökte slänga på honom, kan säga att den ögonoperationen jag gjorde borde jag reklamera. Missade båda gångerna.

Då fick jag en briljant idé och gick in i huset, öppnade ett av fönsterna i vardagsrummet, kastade ut en bit hundgodis. Lilleman är en gottegris, han släppte råttan, tog godisen, åt den på mindre än 1 hundradels sekund, tog upp råttan igen… AMEN…..

Dock hann jag notera att den var nog väldigt död.

Öppnade luckan i ytterdörren och stod där och kastade godis, små bitar och närmre dörren.

Till sist kunde jag slita upp dörren och få in hunden. Råttan fick ligga kvar där Lilleman droppade den….

The crime scene

The crime scene

Sen kunde jag inte somna för då fick jag för mig att råtta var död för den ätit gift och tänk om Lilleman fått det i sig….

20160317_095800

Det blev inte många timmars sömn kan jag säga och tyvärr låg fanskapet kvar där Lilleman lämpade av den. Jag tog en spade och kastade den rakt ut i gatan;-)

Nattliga aktiviteter har helt plötsligt fått en annan innebörd.

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

10 Comments

 1. Oh! Hade det hänt mig hade jag inte bliggat om det. Hade inte kunnat, för hade förmodligen dött!!

  Puss och kram

 2. Urk detta gjorde du bra!
  Snacka med Lilleman om han är katt eller hund????
  Vet att kattägare drabbas av döda möss o fåglar m.m som katten släpar in men nu har Lilleman hur söt han än är missförstått det här.
  Hälsningar Birgitta S

  • Ja då, jag tog katt / hund pratet med Lilleman..hoppas han förstod budskapet….
   Örk….Kram J

 3. Nä fy vad äckligt…..jag tror jag hade tippat av. Örk. Hoppas du slipper det fler gånger. Kram Anette

 4. Glömmer aldrig när vår Zarah försvann bakom några jordhögar under en promenad. Vi ropar o letar både Peter o jag. Helt plötsligt upptäcker jag ett ”periskop” sticka upp bakom jordhögarna, det närmade sig oss & helt plötsligt dyker vår Zarah upp med sitt periskop. Vilket visade sig vara en rutten fårskank hon hittat o var överlycklig att dra hem till sin flock. Inte nog med det, hon hade rullat sig i liket så hon stank så jag höll på att kasta upp. Det var en av de få gånger jag funderade på att lägga in om skilsmässa mellan oss två. Den eftermiddagen var hon intervjun älskling utan det var Peter som fick ta hand badningen den dagen o dagarna därpå. Jösses innan hon blev av med stanken. Slutade med att hon fick lite Givenchy i nacken där det stank värst. Vilka minnen.

  • hahahaha, fy tusan så äckligt. Ja här lär det dröja innan jag pussar Lilleman igen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *