TIDSOPTIMISTEN

Hej vänner,

Igår vart jag långt hemifrån på visning, körde till Marbella.

Och jag avskyr, riktigt avskyr att komma försent så då jag inte vart säker på vägen eller på att hitta ett garage där min bil gick ner så körde jag tidigt. Och jag vart på väg ner i ett garage men tyckte det såg lite väl lågt ut…. kan du höjden på din bil?

Jag funderade på att ringa mannen men beslöt mig för att backa och leta efter ett annat;-)

Med över en timme tillgodo hann jag njuta av utsikt och lite till;

20160328_102813

20160328_103014

20160328_110949

20160328_104457

Vackert ( och gott)

Kram Jess

annorlundaunderbara

5 Comments

 1. Hahaha…ja stora bilar är inte att leka med här….ALLT är trångt. Tack gode Gud för små bilar ✌🏼️

 2. Åhhhh, vad jag längtar ner igen! Hinner knappt komma hem till Sverige förrän man vill hem till Marbella igen.
  En fråga: Jag är livrädd att köra bil där nere, ser så komplicerat ut. Så det har uteblivit. Är det svårt … inte nu att köra ner i garage, men ute på vägarna? 😆

  • Jag har inga problem att köra här nere..enligt min man kör jag som spanjorerna. . Det är troligtvis inte en komplimang eftersom han brukar tillägga att jag även kör som om jag stulit bilen. Det är mer ”aggressiv” körning här nere än i Sverige, så upplever jag det. Och att en stor del av befolkningen inte alls respekterar hastighetsskyltarna.

 3. Oj, vad jag blev att längta utomlands nu. Allt jag älskar har du fångar på dessa bilder. Sol, hav, kontinent och god mat och fika.
  Love, love, love!
  Kram
  Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *