HUVUDET UNDER ARMEN

Hej vänner,

Jag har flugit iväg och är på skånsk mark;)

Men, innan jag kom iväg… jag glömde faktiskt hela plånboken hemma på köksbordet. Kontokort, kontanter, körkort etc. Detta har ALDRIG hänt och jag har flugit mycket. Måste vara rörigt i mitt huvud just nu. Så… det där med att jag skulle ta tåget till Malmö och bli upphämtad fick ju ändras till att jag blev upphämtad på Kastrup istället.

Välkomstpresent på Kastrup

Välkomstpresent på Kastrup

Lite rörigt och jisses så naken man känner sig utan plånbok/pengar. Det blev en billig stund på Malaga flygplats och hela helgen kommer att bli extremt billig. Något positivt i det hela.

Skulle nästan vilja påstå att våren börjat komma till Skåne, dock inte med höga temperaturer men hela trädgården står i blom, jättevackert!

Har lite att fixa med här hemma så det är ingen latmaskbesök. Bara att kavla upp ärmarna och  göra det jag ska.

Hur har du det ?

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Hej Jess! Och välkommen till Sverige igen! Vi firar en lugn Valborg och jag kollar på vår Konungs födelsedagsfirande på TV! Nej inte speciellt varmt här, nåt vi alla väntar på! Hopps du får en fin vistelse med dina kära! Kram!

    • Tack Biggan, jag har verkligen haft tur med vädret. Pytte lite regn men annars faktiskt väldigt fint. kram

    • Hahaha jaa dt känner jag nu. Härligt med sol och halvvarmt igen;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *