HEMMA IGEN

Landade sent igår kväll, lyckades hålla mig vaken hela resan hem. Läste 500 sidor i min pågående bok. För om jag somnat på planet hade jag garanterat inte kunnat somna när jag kom hem.

Killarna hade saknat mig och stora dottern hade städat hela nedan våningen. Härligt att komma hem;-)

Men som vanligt, när jag är här vill jag vara där ( Sverige) och när jag är där vill jag vara här(Spanien)… Lite svårt att ha boende och familj på olika håll.  Man blir nog aldrig helt nöjd faktiskt….

Sällsynt tillfälle; lillan ville vara med på bild ;-)

Sällsynt tillfälle; lillan ville vara med på bild 😉

Men jag har ju i allafall turen till att både kunna resa till Sverige nästan så ofta som jag vill och det är många som också kommer ner till mig här. Tar ju inte mer än 3 1/2 timme att flyga.

Vi har haft mysiga dagar men mycket hårt jobb, pågående projekt i Sverige som jag kommer att berätta mer om i mitten/slutet av maj;-)

Nu ska jag laga lite käk, Casandra drog hem till sin kille och jag ska krypa upp i soffan med mina killar.

Hoppas du haft en fin måndag.

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Hej Jess! Känner så väl igen mig i det du skriver, när jag är här vill jag vara där o s v!! Men home sweet home brukar jag säga… Vad heter boken du sträckläste? Jag har läst två böcker på sistone och var inte värst förtjust i någon, så nu vill jag läsa en BRA bok! Har du läst en bok som heter ”Hustrun”? är lite nyfiken på den. Vi har kanonväder, men längtar till vår resa till Spanien i slutet av maj! Idag promenerade jag 9.2 km runt Hagaparken där vår kronprinsessa bor. Så många ggr jag har gått där och idag fick jag nöjet att hälsa på henne. Där kom hon med lille Oskar och så klart hälsade jag! Ett kul inslag i min promenad! Kram Biggan!

  2. Ja, men jag förstår dig. När vi är i huset ( Torreveja) vill man INTE ”hem” till Sverige.Mår så gott i Spanien.

    Så cool hårfärg ”lillan” har.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *