SÅ MÄRKLIGT

Hej vänner,

Sitter på kontoret och väntar på att verkstaden ska ringa och säga att bilen är klar.

Prislappen för 2 nya däck, service på bilen, något med byte av filter till oljan och ac:n, nya registreringsskyltar, besiktningen etc..hamnade runt 1000 €

Jag HATAR att lägga pengar på bilen , samtidigt tycker jag det är skönt när jag vet att den är kontrollerad och säker att köra.

Fick en liiiiten, pytteliten hyrbil. Dottern skrattade, en mäklarkollega skrattade, min klienter som tryckte sig in i bilen skrattade..jag skrattade inte så mycket utan var mest förbannad för den lilla storleken. Slog huvudet i bagageluckan när jag skulle lasta in matkassarna ( rymdes 3 stycken i lilla bagaget). Ska bli skönt att få tillbaka min bil 😉

IMG-20160503-WA0001

Annars har vi urtrist väder. Tycker synd om alla som kommer ner och ska njuta av spansk värme. Himlen är kolsvart, det ösregnar och det har lovats regn fram tills torsdag nästa vecka.

Tror t o m ni har bättre väder hemma i Sverige 😉

Hoppas att du får en fin torsdag.

Kram Jess

annorlundaunderbara

8 Comments

 1. Skrattar på mig, ursäkta Yezz men den får Du ju ner i handväskan !!! Vad kallas färgen btw ?? Nya reggplåtar ??? Har dom gamla tagit slut ??? Ahhhh, fartvinden givetvis !! Ha en braig torsdag Du oxå

  • Färgen heter typ ”disco-glittrig-blåsmurfig”. Ja.. den går ner i handväskan.. Och plåtarna har flugit av precis som du skriver; i farten ( skämt å sido, EU-märket syntes inte längre och det är tydligen inte ok…). Kram och hälsa P

 2. Hahaha … fast jag tycker bilen är ursöt! 😊 Ännu bättre … här i Marbella kom aldrig regnet … vi har solsken och underbart! 😆

  • Vi fick bättre fram mot eftermiddagen, hoppas bara att ovädret inte kommer som utlovat. . . jag vill ha lite solsken i allafall 😉

 3. Ja med den bilen går det i varje fall att parkera på små utrymmen om inte annat kan d ta med den i väska. Första gången jag inte måste vara avundsjuk på ditt väder. Må så gott och trevlig helg.
  Hälsningar Birgitta S

  • Hahahaha Birgitta, sant. Den var lättare att hitta parkering till. Å andra sidan kom jag bara upp i 85 km/h på 120 vägen…..
   kram J

 4. Här i Sthlm sägs det att man ju inte ska lämna in bilen på service, de tar betalt för saker som inte blivit utfört!! Det som kostar mest är kamremsbyte! Låt dig inte luras! Kram!

  • Den tror jag redan att jag bytte 2014….. kan ha varit den servicen som gick på 1 500 €……. hade varit bra mycket billigare med en cykel… Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *