DAGS ATT RENSA

Hej vänner,

Tror bestämt att solen har flyttat upp till Er i Skandinavien. Här sitter vi med ösregn och toktråkigt väder. Tänkte städa idag men det lär inte vara lönt. Det får bli rengöring en annan dag 😉

Igår gjorde jag en annan rengöring; av mig själv.

Jag fick mina efterlängtade gelmasker från MayBeauty.

20160507_154603_001

Tidigare har jag provat deras svarta mask, den som man drar bort (och liknar asfalt;-)

Den tycker jag är effektiv på problemområden men den känns lite för kraftig för att använda ofta.

Jag har provat ”The Incredible Face Gel”.

Den appliceras på torr och rengjord hud. Jag, som ogillar kladd på fingarna, applicerade med borste men det går absolut lika bra med fingrarna. 20160507_161014

Sedan ska man börja massera in masken. Den innehåller fruktenzymer som hjälper till att rensa bort dina döda hudceller. Har du oljig hud så blir det mycket bättre efter Face Gel. Masken ger en känsla av att all ”skit ” försvunnit och huden känns mjuk och len.

Med stor förundran stod jag faktiskt och såg alla ”hud-smulor” som kom fram efter jag gnuggat masken. Jag ansåg faktiskt att mitt ansikte var rent innan jag började gnugga med masken. Men tydligen inte?

Det enda jag upplever som lite jobbigt var faktiskt att skölja bort ”smulorna” i ansiktet. Dom satt liksom fast i ansiktshåret… Man kanske ska grunda med att ta MayBeauty´s svarta mask innan man kör på Face Gel?

Om du är nyfiken på att prova Face Gel så hittar du en pågående kampanj HÄR. Den ger dig hela 30 % rabatt. Bra tillfälle att prova med andra ord.  Har du problem med länken går du in på MayBeauty´s hemsida och uppger rabattkoden jessicagel

Har du provat denna än? Berätta gärna vad du isåfall tycker

Jag ska fortsätta använda denna regelbundet men kommer att undvika mina kinder pga rosacean.  Tyckte att kinderna blev extremt röda efter skrubben så dom hoppas jag över nästa gång.

Kram Jess

I samarbete med MayBeauty

 

 

annorlundaunderbara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *