OMBYTT

Hej vänner,

Måndag och jag vaknade av en känsla av att jag inte visste vilken dag det var, inte kom ihåg mitt schema, undrade om stora dottern stigit upp då jag inte hört henne ( kom ihåg sen att hon inte ens sovit hemma)… Helt förvirrad i huvudet.

Unknown

Och regnet, ja det bara fullkomligt öser ner. Vi har 13 grader på morgonkvisten.  Ren tur att jag inte satt undan elementen eller vinterskorna än. Får gräva fram något att ha på fötterna som ser hyfsat ok ut för visningar men som också håller vattnet borta. Mina Hunter brukar inte falla in i kategorin ”ser hyfsat ok ut”.

Men ni har sol och riktigt varmt och skönt. Det är er väl unnat. Vi behöver regn även om jag föredragit att det regnade på natten och var fint på dagen. Det ser mörkt ut för oss nästan hela veckan ut.

Dags att skriva ner vad jag ska göra med tanke på att huvudet inte alls hänger med. Kommer i allafall ihåg att jag har sjukgymnast även denna veckan, varje kväll…

Ha en fin måndag i solskenet;-)

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Måndag suck här var det tvärt om med kläder +25 o stekhett o vem var redo för det när det var snöglop nästan o +9 innan helgen? Visserligen var det varmt hela helgen men vi kom hem sent Söndag kväll så i morse var det 4st som rev o slet i allt som inte var varmt. Sen på jobbet var vi 4 man kort pga sjukdom suck. Skönt att dagen är över och jag får sova snart.
  Hälsningar Birgitta S

  • Åh, låter inte alls som en trevlig måndag. Tur att det är tisdag idag 😉 Kram Jess

 2. Så trist med ert väder. Tänkte åka ner på lördag igen, men tror jag skiter i det och väntar ett tag till, för här i Svea Rike är det strålande sol. 😉

  • Tror det ska bli sämre i Sverige till helgen medans vi ska få fint igen;-)
   Vänta en vecka om du kan, så är det nog säkrare att få sol 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *