HUR HITTAR MAN ?

Hej vänner,

Vet ni, nu har ni sett vårt hus som vi säljer i Sverige ( klicka HÄR).

Min man är fantastiskt duktig på att se möjligheter, att rita i sina program, att sätta i verk, ordna och dona. Detta huset som vi nu säljer, köpte han utan att jag varit och sett på det. Han sa; Jag vet vad du gillar och det blir så du tycker om det.

Och han har rätt, det har skett under i både huset i Lomma och detta i Eslöv.  Han är projektare och gillar detta med att skapa nytt. Men om man då är som jag… som faktiskt gillar att ha allt klart. Slippa bo i byggdamm och gå balansgång på bräder i huset?  Vi har renoverat färdigt tycker jag och därför blir vårt kommande boende något som är helt färdigbyggt , nybyggt , inget damm… bara superfräscht. DET ska bli oerhört skönt måste jag säga.

Så om man letar hus i Sverige brukar man främst titta på hemnet och bovision ?

Om man då bara är intresserad av något nytt, vilka nya bostäder/hus byggt på specifik ort? Vart tittar man då ??

Jo, då tittar man in på Nyprojekt.

Unknown

Genialiskt bra sida för alla som vill ha just nybygge, där man kanske fortfarande har en chans att påverka planlösningen. Man kan  ta sina väskor och kartonger och flytta rakt in.  Nyprojekt listar nya objekt med diverse byggherrar. Relativt nystarta sida som fortfarande får in nya objekt och samarbetspartners runt om i Sverige. Hemsidan fylls på med nya objekt och uppdateras regelbundet.

Jag tycker det ska bli skönt att få något nytt, vi har alltid renoverat. Även huset i Spanien renoverades till tipp-topp. Det har blivit jättefint men har både kostat en smärre förmögenhet, tid och kraft.  Denna nya bostad ska bli extremt intressant och kul att se , då vi även denna gång, köpt något som jag inte sett 😉

Om du ska köpa ny bostad, vad lockar mest ?

Nybygge eller ”begagnad” bostad?

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

2 Comments

 1. Hej!
  Vilket fint hus och bra läge hörntomt är bästa läget. Men en sak jag inte förstår skall du och maken köpa nytt hus i Sverige? ni bor väl ändå i Spanien ? särskilt du och barnen på heltid och sen pendlar han. Inget jag har att göra i och för sig . Nu har sommarvärmen svängt här från +25 till +6 i morse kallt var det .Hoppas det blir varmare till helgen när vi skall åka med närmsta släkten till Nynäshamn och må gott på hotell och njuta.
  Tack för en bra blogg hälsningar Birgitta S

  • Hej Birgitta, ja det är inte helt lätt att hänga med i våra svängar 😉
   Mannen och Lillan bor i Sverige. Och jag och Casandra har tänkt att ansluta i juni 2017, när hon är klar med skolan här nere. Dumt att byta när hon bara har ett år kvar på gymnasiet. Sen blir det nog Skåne igen;-)
   Gud så kallt och en sån skillnad, från 25 till 6. Jisses. Hoppas ni får en trevlig vistelse och bra väder Nynäshamn.
   Kram Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *