DET VAR MYCKET ENKLARE FÖRR

Hej vänner,

Åh vad jag kan bli stressad över all teknik som faktiskt rusat iväg.

Jag menar, jag är inte lastgammal men när jag var liten fanns det varken internet eller mobiltelefoner ( ok, nu kände jag mig skitgammal när jag skrev det).

Vi hade i allafall tv , hahaha.

Tänker på alla ungdomar som är online dygnet runt, där ord sprids som en löpeld. Allt dokumenteras, hetsas, det sprids filmer och bilder, det är häxjakt online, det är bara så intensivt…

När jag var liten gjorde vi så här;

13245359_1718100005096928_2450925415827627292_n

Känner du igen dig ??

Ha en härlig söndag, här väntar lite sortering och rens inför uthyrning av huset samt nya fransar i eftermiddag.

Kram Jess

annorlundaunderbara

5 Comments

 1. Visst var det enklare förr! Roligt att du skrev detta inlägg just nu vi har varit i Nynäshamn över helgen familj dvs jag o min man o 2 tonårssöner och lite annan släkt ätit gott och njutit av bra väder. Idag innan hemresan så var på ett museum i Nynäshamn som heter Mopedum ett nostalgimuseum trodde det bara gamla mopeder (då en manlig i sällskapet förslagit det) men icke så helt suveränt men olika saker och inredningar man känner igen innan internet och mobilen tog över. Blev glad att jag i allt rensande efter pappa som tyvärr inte finns längre att jag sparat en del saker och har på landet i lillstugan mer som inredning inget vi använder direkt men de blir fina inredningsdetaljer faktiskt.
  Hälsningar Birgitta S

  • Vi har också sparat vissa äldre saker från både farmor, farfar och vår pappa. Det är jättekul att ha. Men erkänn att man stundtals känner sig lastgammal….
   tekniken får för fort framåt tycker jag, så mycket ”bi-effekter”
   Kram J

 2. Jag hörde en grej häromdagen, som det nog ligger en del i: Våra hjärnor är inte mer utvecklade idag, än på stenåldern, men allt runt omkring oss, såsom teknik, bilar (antal mm) mm har skapats o utvecklats sjukt mycket. Det är därför vi är så stressade, för hjärnorna hinner inte med.

  Hon som höll i stressföredraget sa det med mycket bättre ord, men du förstår nog ändå 🙂

  • Intressant, jag förstår vad du menar. Och ja, det är nog tekniken som dragit iväg, för mycket stress och intryck gör våra hjärnor trötta…
   Kram J

 3. Hej jag hatar folk som går med sina mobiler över alt och tror att att dom är så viktiga att alla som vill ha tag i dom det är bara och stänga av den så får man vara i lugn ro när man äter eller umgås med trevliga vänner för det kan man ta sedan för ingenting raderas .Ha en fortsatt bra dag o stäng av mobilen erkki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *