DÄR FÖRSVANN JAG

Hej vänner,

Förlåt min frånvaro men det går i ett här nere.

Vi ska ju hyra ut huset och det är så himla mycket att fixa med. Allt som behövs inköpas (besök på Ikea några gånger) som t ex nästan 100 handdukar, bäddset, barnstol, resesäng, nya rullgardiner, nya bäddmadrasser och påfyllning av bestick, kafffekoppar etc.

Har följt ert väder och wow, kanonvärme hemma. Måste vara skönt för Er, hoppas nu att det håller i sig och det blir en fin sommar. Jag kommer troligtvis hem på lite semester i augusti;-)

Nu kommer tiden när vi försöker sitta ute och äta, njuta av en god sallad. Grilla önskar jag att jag kunde skriva men då jag fortfarande inte begriper mig på grillen så steker jag allting inne 😉

IMG_20160521_145224

Denna salladen fixade jag ihop på nästan nolltid.

20160521_160219Det som tog längst tid var att koka kycklingen och sedan steka den. Brukar göra så , då blir inte kycklingen så torr.

Upptäckte denna blandningen i affären, busenkelt och gott i salladen;

20160521_134849

Blir lite mer matigt med lite couscous i salladen. Ett kul alternativ till pasta

Så, hur har din vecka varit? Äntligen torsdag säger jag.

Ikväll ska jag och Casandra fixa ihop lite ”blind-dates”, mer om det i annat inlägg.

Önskar dig en sprudlande bra torsdag.

kram Jess

annorlundaunderbara

8 Comments

 1. God morgon! Ser att ni ska hyra ut ert hus och då kommer den obligatoriska frågan – vart tar ni vägen då? Tycker ni har så mycket på gång hela tiden, att ni orkar? Hur går det med försäljningen av hus i Sverige? Vi åker till Spanien på måndag, äntligen! Ser fram emot härliga och lata dagar med beach, bad, sol, shopping, god mat och framför allt att både barn, make och barnbarn är samlade! Så blir det grill på takterrassen! Jag ser att ni har väldigt varmt! Love it!😎😎😎

  • God morgon Biggan, ja jäklar vad det går i ett. Jag är trött…. Vi har hyrt en 4:a i centrala Fuengirola och där är vi hela sommaren. Blir kanon, Casandra kan gå till sitt sommarjobb på 10 minuter. Pool finns på taket så jag slipper stranden;-) Vi har visning på huset i Sverige idag, och då hörde jag att det fina vädret vart försvunnit…inte kul….. Men håll tummarna för oss 😉 Hoppas du får härliga dagar i Spanien, yes… vi har varmt 😉 Kram j

 2. Du kan oxå koka upp vatten soja kryddor som salt peppar vitlök etc. Därefter ställa det åt sidan och lägga i kycklingen i minst två timmar å du får en jättemör o smakfull kyckling, långt från torra bitar som är vanligt

  • Ah, bra tips. Oftast har jag dålig framförhållning så det där med 2 timmar… ska försöka 😉

 3. Det har blivit skitväder igen!!! Gissa om jag blev sur när jag öppnade ögonen imorse, jag som skulle inviga min fina ”påfågelklänning” och silverskorna här hemma … grrrr …. blev tjocktröja, strumpor och ”höstskor”. :-/
  Men jag ska inte bli en bitterkärring … ska bara få ihop en weekwnd så jag kan åka till …. 😀

  • Men åh så trist. Jag trodde ni hade fått sommar som skulle stanna…. hoppas du får ihop en weekend och kan åka ner och fylla på solkontot;-)

 4. Hej och hå Fredag imorgon så skönt.
  Så skönt med Fredag imorgon känner igen det där med grillen ibland enklarare att brassa på i grillpannan inomhus. Lycka till med allt fix och trick med uthyrning och försäljning.
  Ser fram emot hur de små lurviga småkillarna kommer att utforska en ny bostad de är bara så söta !
  Hälsningar Birgitta S

  • Ja det ska bli spännande med killarna, i lägenhet… Helst ska dom vara tysta..kan bli intressant 😉 Men Lillan är här nere nu och blir kvar i några veckor så hon får hålla dom sällskap under dagarna när jag är på jobbet.
   Ha en härlig helg
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *