EN VIKTIGT DEJT

Hej vänner,

Åh så länge sedan jag gick på dejt. Tur jag är gift för jag vet ärligt talat inte ens hur man ”raggar” .. allt är väl online nu för tiden?

Hur som haver, i går hade jag en urviktig dejt.

Men min lilla tjej som är i Spanien och hälsar på ett tag, ska få njuta av hennes sällskap under sommaren. (peruk på bilden, ni har väl sett vad hon gjorde på YOUTUBE ) Hon har alltså inte ångrat sig utan tycker om att variera 😉

Vi gjorde det som vi är bäst på; vi åt sushi i hamnen;

PicMonkey Collage

Började med soppa och sedan blev det sushibitar;

20160526_192154

20160526_193750

Idag är hon med på jobbet, det funkar eftersom jag inte har några inbokade klienter idag utan det blir listning och fotografering.

Sen håller vi helg 😉

Vad ska du göra i helgen? Vi ska stå på huvudet i kartonger.

kram Jess

 

annorlundaunderbara

9 Comments

 1. Håller med, fräckare som hon var igår……. Snacka om överraskning, vi får sluta dejta på det viset, dom höll ju på att komma på oss alla 3 !!!

 2. Nu hänger jag inte med alls…..!!!!!!
  Vadå lilla dottern är i Spanien o hälsar på?… Bor ni inte i Spanien o din man pendlar hemåt o jobbar eller hur funkar det egentligen…. Har inte kunnat sova inatt för jag trott mig veta hur det minsann låg till😜
  Går de i skolan i Spanien el Sverige.?
  Snälla red ut detta åt mig för nu står ögonen i kors av trötthet efter en sömnlös natt…hihi
  Kram Nettan

  • hahah, söta Nettan. Du har rätt, så var det från början. Men sedan mer än ett år tillbaka bor Lillan i Sverige med mannen, hon ville tillbaka till Sverige. Och jag är kvar här i spanien tills Casandra tagit studenten (juni 2017). Sen får vi se vart vi tar vägen;-)
   Hoppas du kan sova gott i natt, haha.
   Kram J

  • Ah, jobbehelg…. Här rensas det i garaget. Lillan hade 11 kartonger att gå igenom 😉
   Vi kommer att hyra en 4:a i centrala Fuengirola 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *