VI KLÄR AV OSS NAKNA

Hej vänner,

Nu jäklar är det varmt i Spanien.  Redan klockan 10.00 slår det emot en när man öppnar dörren. Det är dags att ta fram lite klänningar tror jag bestämt. Och några trosor med korta ben..detta med lårskav kan vi ju ta i ett annat inlägg 😉 För naken kan man ju inte gå på jobb.

Fint väder var det inte riktigt när mannen var nere i helgen. Det hade lovats strålande solsken och inga moln men se…det där stämde lika bra som SMHI´s löfte om solsken vilket ledde till ösregn härom dagen hos Er tror jag bestämt.

Vi tog i allafall en promenad ner till hamnen. Casandra och Jonas hade varit där dagen innan och lyckades se delfiner från piren. Ni vet ju min erfarenhet av båt, hav och delfiner?

Så här såg det ut nu i allafall;

20160528_154139

20160528_154340

Inte ett moln….

Och vet ni, jag tror jag såg fenan på en delfin låååångt ute. Det räknas alltså inte, jag vill ju se på nära håll. Den där båtturen från oktober kanske skulle göras om nu när det är sommar, varmt och lite mer vindstilla?

Ska nog ta och fundera pyttelite till 😉

Snart helg. Vad ska du hitta på ? Fortfarande bra väder i Sverige?

Här blir det eventuellt lite jobb på lördag , resten av helgen får jag väl ta och packa lite till och städa… ser ut som ett bombnedslag… Döttrarna har ju sina rum att verkligen plöja igenom.

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Hej Jess! Nu är vi också i Spanien sen 3 dagar, och här på Costa Blanca är det ”lagom” varmt, 25 grader! Vi har hunnit med beach, pool, shopping, golf, grill och bara njutit av tillvaron! Har också kollat på 3 lägenheter, för vi vill ju skaffa nåt eget! Men inget som vi fastnat för! Vi såg dock på en lägenhet idag som vi nog kommer att långtidshyra här över vintern. Inget bestämt ännu! Spanien är underbart, synd bara för oss att priserna på lägenheter stigit så mycket! Men i övrigt tycker vi det är billigare än i Sverige, mat och dryck och att gå ut och äta! Vi fortsätter att njuta och snart kommer barn och barnbarn hit! 😍😍

    • Låter härligt Biggan. Ja priserna stiger, det rör på sig uppåt. Visst är det sedan billigare att leva här nere, livskvaliteten är hög 😉 Kram

  2. Vilket hav! Jag brukar också spana efter delfiner när jag är där nere, då jag åker katamatanen … men fasiken, aldrig syns de till … börjar undra nu om alla ljuger att de ser dem titt som tätt … från stranden! Tror inte på dem längre. 😂😂😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *