DET HAR SHOPPATS, GÄSP

Hej vänner,

idag har jag och Lillan varit i Marbella på lite shopping.

Hon fick lite nya t-shirts, kjol, underkläder mm.

Jag köpte en sminkpenna, ögonkrämpenna (?) och en ny bh ( nää, jag orkade inte prova).

Sedan ett par fladdriga sköna sommarbyxor från Zara. Jag orkar inte shoppa, sedan tycker jag att allt i garderoben bara tittar på mig och hånler. Inte alls på humör.

13344686_978220338942852_66459220055821334_n

Nu ett varmt bad och en ansiktsmask, sedan läggning tidigt.

Jag är så genuint skittrött att det blir en tidig kväll(läser väl som vanligt alldeles för länge),

jobb väntar imorgon.

Vad gör du i helgen??

Kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

   • Typ varje lördag …. har inget liv. De andra är bara ute och festar, då är det mamma Sophie som får ta ”skiten” … men jag gråter inga bittertårar, bara lite. Åker snart hem till Spanien , så skiten står jag ut med …. 😂

 1. Hej!
  Blev en ofrivillig helg i stan av olika anledningar inte lätt med tonåringar som helt plötsligt skall någonstans mannen åkte ut till landet igår kväll Fredag för att se till att vi får en båt i plurret annars blir det knepigt att resa fram o tillbaks knepigt att passa Waxholmsbolagets tidtabeller med 4 personer som skall hit o dit. Men jag tog tillvara på Lördagen var på stan o shoppade blev 3 toppar 3 par skor och även BH här!
  Nu har temperaturen sjunkit men på dagen är det skönt och jag satt på balkongen i sol och njöt fram till ca halv sju.
  Hälsningar Birgitta S

  • Ja denna logistik..som helst bara ska fungera fläckfritt. Bh:n har jag provat…den passade inte mig men blev bra till stora tjejen. Får väl ge mig ut på jakt igen…en annan dag ,-) Ha en härlig söndag och hoppas ni kan inviga båten snart.
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *