USCH SÅ BORTSKÄMD

Hej vänner,

Kanske känner ni igen er…man går dag ut och dag in i sitt hus/boende och reflekterar kanske inte riktigt hur bra man har det förrän man kan jämföra med något sämre?

Jag älskar ju vårt hus oerhört mycket och där.. har jag en torktumlare.

Låt oss säga så här;

Screenshot_20160528-175720

Om jag stryker blir det max 1 gång/år. Resten tar min fina torktumlare hand om. Men nu, utan tillgång till torktumlare blir det liksom lite…. jobbigare. Särskilt eftersom jag inte ens har ett strykjärn med mig till lägenheter.

Jag skapar ny trend; vi kör bara skrynkliga kläder hela hela långa sommaren. Japp.

Kram Jess

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Ha ha instämmer stryka är pest på landet på sommaren hänger jag ut allt och när det blåser blir det faktiskt lika bra strykt som när jag ger mig på det vi har ingen torktumlare på landet. Har försökt att hitta ett utrymme till det men det är kört. Vi skippar svenska midsommar med fleece o raggsockor imorgon åker vi till Italien skall bo på en ö som heter Lido o ligger precis mitt emot Venedig 10 min med båt över till Venedig .
    Hälsningar och Trevlig Midsommar önskar jag dig
    Birgitta S

  2. Men åh så härligt det låter med Lido. Vi har också precis bokat en liten tripp, men det dröjer några veckor innan den blir av.
    Ha en fin midsommar och trevlig resa till Italien.
    kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *