Molnfritt eller nästan….

Hej vänner,

Då var San Juan över här i Spanien och jäklar vad det smällde med fyrverkerier i natt.

Idag är det svensk midsommar, hur firar ni ?

Hade stolpe in på en fastighet i går och jag hoppas trenden håller i sig. Jag har tydligen ett mönster som gör att när jag säljer gör jag det i rask takt, 4 styck på en veckas tid blev det senast. Får hoppas det är så det fungerar för då vill jag givetvis sälja i dag också 😉

13178747_1332580990092026_5687242538434218385_n

Tog en bild i går när jag satt och solade och skickade till syrran. Det var väl typ med ref till pappas intresse för dragspel och min mage som ser ut som ett… borde ta tag i träningen men vet du.. jag hittar ingen motivation… INGEN- ALLS-MOTIVATION

Dessutom är där ett moln så risk för regn är ju övervägande 😉 Haha

Önskar dig en fin midsommar.

Kram Jess

annorlundaunderbara

8 Comments

 1. Det ösregnade o åskade i natt. På förmiddan var det igenmolnigt, men sen sprack det upp o vart knökavarmt. När jag kom hem från jobbet vid 16, satte jag mig på en totalt vindstilla balkong med 30 gr i skuggan – bytte till sängen framför fläkten istället 🙂

  • Tropisk värme i Sverige med andra ord 😉 Hoppas det håller i sig och ni kan få en jättefin och varm sommar.
   kram

   • Det får gärna sjunka till 26-27 gr – min hjärna går ner på minus, vad det gäller funktion, när det är såhär varmt. MEN! Hellre detta, än att man behöver ha tröja o jacka på sig 🙂

    Hoppas att DU har det underbart! Kram

 2. Hej trevlig midsommar på dig o din familj o killarna. Vi landade på Marco polo flygplatsen i onsdags tog båt till ön lido o installerade oss igår bada o slappa o idag åkte vi över till Venedig med båt o det är varmt + 32 men det stod still i Venedigs gränder vi satte oss på båt och åkte runt sen middag o nu sova tur att ac funkar annars hade det varit jobbigt. Men skönt med midsommar utan fleece o raggsockor
  Kram o trevlig helg !

  • Hej Birgitta, gud så underbar er resa låter, tror jag blir lite lockad till att besöka Venedig. Hoppas ni får en fin vistelse.
   Kram 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *