I have missed you sweet weekend ;-)

Oh maj gad en sån lång vecka. Det har inneburit att jag bryggt kaffe utan att sätta muggen under, jag har lyckats gå rakt in i ett träd med huvudet före ( ja, jag gick och pillade med mobilen), det dåliga knäet är tillbaka så det har varit besök hos läkare, lämnat blodprov och så tillbaka i morgon igen.

En vecka som aldrig tycks ta slut. Men snart, ska jag checka ut och sedan vara ledig i några dagar och bege mig på annan ort. Det blir fortfarande Spanien men man behöver inte resa så långt för att få miljöombyte.

Hoppas du haft en bättre vecka än mig och att du får en fin helg.

12986925_947187202046166_6544027022919195334_n

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Ja,vissa dagar vill man bara radera bort
  Hoppas ni får en fin helg.
  🌞🌞Kram

  • Tack ,jag raderade bort nästan hela veckan 😉 Kram & trevlig helg

 2. Mäh! Du har ju redan ”looks’en”!!

  Hoppas du får en skön helg. Njut åt mig med – jag ska… jobba 😯

  Kram

  • hahaha, söt du är. Ha en bra jobbhelg, hoppas den passerar snabbt 😉
   Kram

 3. Njut hoppas du får en fin helg inte behöver man resa långt för att koppla av och i Spanien finns det alltid hopp om fint väder.
  Härlig resa Kram Birgitta S

  • Ska njuta, nu är det varmt…lite för bra om du frågar mig. De har lovat 40 grader på tisdag.
   Ha en fin helg.
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *