LONG TIME

Hej vänner,

har sovit som i en torktumlare typ… förbannade fullmåne. Och vännen Ola säger att Augusti alltid är värsta månaden för fullmåne… då får jag väl snurra lite extra. I Sverige kan jag inte minnas att jag kände av månen, kan det vara kombinationen med att jag är mer söderöver samt åldern?

Gissa gärna på det först nämnda;-)

Idag, första dagen på kontoret sedan innan Mallorca.

Piggar upp mig själv med min nya ring (och örhängen) som jag köpte för jag hade 3 avslutade fastighetsaffärer samma vecka ;

Unknown-1

Utöver det så är det väldigt lugnt på fastighetsfronten. I allafall för min del. Har inte mycket inbokat och dom som är här nere nu är i regel här först för att ha semester, sen kommer dom på hur trevligt det är och börjar fundera och drömma om boende.

De flesta visningarna under sommaren är mest ”vi-är-nyfikna”, leder inte till affär. Inte nu i allafall men man vet aldrig, kunderna kan ju återkomma.

Hostar fortfarande så det gäller att knipa med benen. Svettas men har ingen feber. Blir här ett tag till sen drar jag hem.

Vad har du för väder hos dig ?

Screenshot_20160720-100859

Så här sägs det vara här men jag kan säga att det är inte 41 grader… igår och i förrgår kom det pytteregn och några åsksmällar. Vi hade nog behövt mer av det faktiskt för det är kvavt och klistrigt.

Har börjat äta lite, lustigt att glass alltid fungerar. Jag är i läge där jag mår illa när jag inte äta och sen mår jag illa när jag äter ( nix , ingen bebis här).

Försökte äta en bakad potatis igår med lite grönsaker, gick inte så där bra.  Fick i mig detta;

20160720_120617Tog i och för sig en halvtimme att tugga i sig knäckemackorna men det gick.

Kaffe har jag dragit ner på rejält och läsk. Försöker dricka vatten (det är ju inte gott). Och ingen alkohol på mer än 10 dagar. Känns som en diet…. Glassdieten…..

Oh well, dags att inte göra någonting… ska se Breaking Bad.

Har redan sett alla Orange Is The New Black och Sons of Anarchy. Gillar lite action/poliskrim etc. Har du några tips ??

Ha en fin torsdag.

kram Jess

annorlundaunderbara

11 Comments

 1. Vi ser just nu en serie som heter Graceland, om du inte har sett den så rekommenderar jag den.

  • Graceland..tror jag började men tyckte den var seg… den kanske kommer igång sen?? Kram

 2. Shit, vilken snygg ring!
  Är ni inte gifta förresten?

  Kan du tänka dig!? Sen igår har vi sol som värmer o det ska tydligen hålla i sig. Idag vid 15 tiden stod det 29 gr på balkongen o då hade den varit i skugga i flera timmar. Så idag vart det bara en promenad o handla – liiiite för varmt för mina få hjärnceller, men jag klagar inte – vädret som varit, har inte varit kul alls. Gott att ha semester isf 🙂

  Kramen

  • haha, jooo vi är gifta men ingen av oss använder våra vigselringar. Mina första är för små…. visste inte att juveler kryper ( precis som kläder alltså ). Så när vi firade 10 år köpte jag ny uppsättning, dom använder jag ibland men oftast inte. Tycker om att variera smycke, främst ringar 😉 Kram J

 3. Du kan se ”Lucifer”, ”Preacher” och ”River”. 😆 Krya på dig och snart är du fullt på benen igen. 😊

  • Hello, Lucifer och River har jag sett. Preacher får jag kolla upp. Är snart på benen, bara lite hosta kvar;-) Kram

 4. Du måste se Shameless om du inte sett den! Jag har plöjt Salla tre säsonger på Netflix på kort tid.
  SÅ bra! Helt sjuk serie 🙂

  • Perfekt, tack för tips. Det är för varmt att sitta ute så jag sitter inne med Ac:n på och tittar på Netflix istället;-) Kram

 5. Exakt det problemet känner jag till både förlovningsring och vigselringar har krymt måste vara den där burken man köper på Guldfynd och ploppar ned dem i för att de skall bli rena precis som kläderna i tvättmaskinen. På Måndag är mina 3v på landet i skärgården slut back to work känns lite ångestladdat. Jag har haft 3v med bra väder ca 20-25 grader knappt något regn lite moln ibland men så skönt förra året hade jag nästan 3v regn. Värmen håller i sig till helgen runt +28 .
  Kram Birgitta S

  • Hahaha, tror också på burken från Guldfynd (även om jag inte har någon). Skärgården låter helmysigt, bra väder gör det ännu mysigare. Hoppas att du ändå kan njuta lite av vädret trots du ska tillbaka på jobbet 😉
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *