DESSA 7SOVARE

Hej vänner,

Idag började jag morgonen med att gå ut med killarna, käka frulle, kolla lite bloggar  och 2 avsnitt av Breaking Bad.

När jag vart hungrig igen skakade jag liv i ungdomarna och tvingade dom att hänga med ut på frulle/brunch…. Vi testade ett nytt ställe i närheten och beställde in tekaka med frukt (russin) och scones med russin. Dottern kom på att hon äter inte alls russin så det blev ett jäkla pillande;

20160723_123512

Mysigt ställe, vid huvudgatan men mellan två hus, blev liksom avskiljt och lite gårdskänsla.

20160723_123932

Här hade jag gärna bott i en marklägenhet 😉

Nu tvättar jag, solar 5 minuter, torkar ett golv, solar 5 minuter till, hänger tvätt, solar 5 minuter… det är ju så jäkla varmt att jag inte kan ligga still. Och ingen pool har jag ju i heller på balkongen… Där är en på taket men jag orkar inte gå dit… I-landsproblem…. Jag svalkar mig med en kalldusch på toaletten och sen går jag ut och lägger mig igen.

Vad gör du i dag?

Senare kommer att inlägg, en kluring, en fråga om din åsikt. Själv har jag nämligen beslutsångest och skulle gärna vilja höra vad just DU tycker.

Hörs sen alltså.

Kram Jess

annorlundaunderbara

One Comment

  1. ja dessa sjusovare igår kom man och en tonåring ut hit på landet när jag åt lunch kl 13 åt han frukost vilket är en tallrik med x st rostade med pålägg sen sockerkakan(som han bett mig baka det enda jag kan) hela bara att lyfta på locket o skära o knöla i sig o en liter mjölk glas är onödigt här häver vi i oss direkt från förpackningen men det är kärt besvär ändå. Han hjälper till så bra med allt annat som skall fixas här ute på landet. Men de sover som grisar minst till kl 13.
    Hälsningar Birgitta S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *