OCH DÅ BLIR DET INGA BARN GJORDA….

Hej vänner,

Jag kunde faktiskt inte motstå att ta två smygbilder på okända människor i city härom dagen…

Det är något med strumpor i sandaler/badskor som gör att jag blir fnissig…. ;

Screenshot_20160726-193144

Jag är ledsen men detta funkar inte för mig…

Och senare på kvällen , när jag surfade runt, fick jag veta sanningen;

 Det är jag som är UTE, jag som inte förstår mode för detta är tydligen årets trend??

Läs mer här.

Trots detta så hoppar jag modet med strumpor i öppna skor och fortsätter vara otrendig;-)

Vad tycker du om strumpmodet?

Kram J

annorlundaunderbara

7 Comments

  1. Inte för mig heller om jag smort in tassarna sätter jag på strumpor o tassar runt är jag hemma i stan tassar jag runt utan skor. På landet om jag skall ut på verandan eller hämta in tvätt kan jag göra samma sak ingen ser mig men annars så går det tvärbort. Var det ett mode???
    Kram och hälsningar Birgitta S utan strumpor

    • Jaaaa tydligen ett riktigt hett mode. Jag dööör. Håller med dig, går jag med strumpor inne och ska ut i trädgården kan jag hoppa i ett par tofflor. Men aldrig i livet att jag skulle gå ut på gatan 😉 Kram & trevlig helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *