KAN MAN TÄNKA SIG

Hej vänner,

Ett litet hej innan jag drar iväg till flygplatsen. Det vankas några små dagar off.

Och jag hostar fortfarande, dock inte lika mycket men tillräckligt för att jag inte ska känna mig helt okej. Blir nog bra under mina lediga dagar ,-)

Håret, jag var hos frissan. Vi enades om att det röda/kastanjebruna passar bäst i oktober/november så vi körde skandinaviskt;-)

20160727_181601

Det blev blont igen. Och jag trivs i det, lika mycket som jag trivs i hösthåret.

Men jag får ta en årstid i tagen;-)

Hoppas du får en fin lördag

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Skitsnyggt ! Ser somrigt ut och nu är det sommar vi har fortfarande värme o sol o skönt här hemma i Stockholm .Jobbat en vecka ångest på Söndagen men sen när man på Måndagen köpt sitt månadskort till SL och rullat igång så funkar det. Mannen till landet denna helg jag hemma med 2 tonåringar pga när de sist lämnades själva i stan kom vi hem till ett bombnedslag nu är förtroendet borta och det blev utegångsförbud denna helg. Surt sa räven då de nu sommarjobbat en vecka o såg nog fram emot en helg i frihet de brukar vilja åka till landet men just denna helg är landet polarna borta på annat. passade på att gnälla av mig då jag vet att du har tonåringar själv.
  Kram och trevlig resa utan sjukdomar hoppas jag på!
  Birgitta S

  • Ja..du dessa förgrymmade ungar 😉
   Jag har ju en tonåring hemma med killarna men litar på att hon sköter dom bra och håller lägenheten fläckfri 😉 Har ju en muta med mig hem i resväskan, brukar hjälpa. Kram

 2. Ja, det är väldigt fint me det blonda också, och ni har så rätt i det med sommar och höstfärger. 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *