ÄR DET FREDAG NU ?

Ärligt talat, denna veckan är seg…. Igår blev det jobb från 9-18.00

Lite ovant för mig att jobba så många timmar i sträck, i vanliga fall brukar jag kunna ha ledigt 1-2 timmar mitt på dagen för att sedan gå på jobb igen lite senare. Men det var en bra dag så låt oss hoppas på någon försäljning.

Sitter på kontoret med magknip. Funderar på om jag är orolig över något eller om det var maten jag åt igår.. provade nytt ställe i går med väninnan Carina. Måste fråga hur hon mår i dag trots vi inte tog samma rätt.

Hur som haver, detta saknar jag just nu… Mallis;

20160801_211804

20160801_213455

20160801_195451

Saknar inte bara stället utan även resesällskapet

Snart ska jag på lite ledighet till Sverige. Såg på instagram att någon lagt upp bilder där dom hade lättare täckjackor på sig… ärligt talat, jag har inte ens en tjocktröja.. inte ens en jacka. Det är kvar i vårt hus.

Kommer jag att frysa ihjäl nu ??

Kram jess

annorlundaunderbara

9 Comments

 1. Frysa ihjäl, får du allt låta bli att göra, men frysa finns det risk att du kommer göra. 8 gr hade vi tidigare idag.. Höst’igt har det varit i flera dagar o idag blåste det som *piiiip*..

  Kram

  • Meen nääää, du skämtar!?
   Då måste jag köra bort till huset och smyga ut en jacka….jisses. Jag hoppades på sommarvärme i augusti i Sverige…..
   Kram

  • tack för du hittade hit och lämnade kommentar 😉
   Det där med 12 grader…. jag får nog tänka om vad gäller kläder. Problemet är dock att efter några år här nere så har man inte så mycket tjocka kläder precis…
   Kram J

 2. Säger som de andra … du kommer fryyyysa om du inte har varma kläder. Hösten är på väg!!! 😨🤗😘😆😆😭

  • Jag vill ju ha svensk sommar….. kommer jag för sent…typiskt 😉

 3. Sorry men det blåser o är ca +14 på morgonen här i Stockholm sen mitt på dagen kryper det upp till +22-24 i varje fall.
  Kram trots tråkigt besked

  • Åh tråkiga besked låter inte alls skoj Birgitta…. Hoppas du och din familj mår bra.
   Mannen har dammat av 2 vinterjackor till mig, hänger i garderoben och väntar på mig….ptvi för höst redan…
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *