GRÖNT ÄR SKÖNT

Hej vänner,

Jag njuter. Av svensk sensommar, av tidig höst, av allt grönt och fräscht.

Frisk luft, stora öppna fält, hästar som springer runt, får som hälsar på Bobbo.

Höjeå som rinner på baksidan av vårt hus.

Ja, jag måste säga att den svenska naturen är underbar.

Så här ser det ut på våra promenader;

20160821_105808

20160821_105802

20160819_153038

Untitled

20160821_105855

Untitled

Liten goding hittar en pinne.

Bortsett från naturnjutning har jag även hunnit med kräftskiva, gjort stan med en väninna, fixat naglarna, sovit över hos syrran & barnen, har varit på 7 års kalas, fikat med mamma, träffat lite väninnor med familjer, ätit skånsk sushi med mera. Fullt upp , gäller att ta vara på varje sekund för i morgon åker jag till Spanien igen.

Hoppas du har det fint

Kram Jess

annorlundaunderbara

7 Comments

 1. Hej!
  Vilka fina bilder tror inte att jag ser det gröna men nu såg jag det och visst är det vackert. Låter som du har en intensiv men härlig tid här i Sverige.
  Vovven är bara för söt vad heter den ? kanske du skrivit men jag missat.
  Kram Birgitta S

  • Underbar natur i Sverige 😉 Det lilla sötmonstret heter Bobbo.. guuud vad han är busig <3
   Kram Jess

 2. Alltså jag menar att jag tror inte att jag ser det gröna här hemma på dina bilder så såg jag det så klart!!!
  Hälsningar Birgitta S

  • Svensk sommar är bäst när det är just..sommar 😉 Ha en härlig vecka.

 3. Svensk natur är väldigt vacker, det håller jag med om. 😊 Temperaturen här i Marbella har väl legat på uppåt 38 grader vad jag hört … jag sover mest när det är så varmt, så jag vet inte 😂 Men de två sista dagar har det varit en smula svalare … skönt!

  • Nu är jag på spansk mark igen och konstaterade snabbt att 1 långärmad, 1 kofta och långa jeans var på tok för varmt. Nu ska vi sticka och hämta hem dom vita tussarna, som jag saknat mina killar. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *