SKA VI PRATA LITE SMINK ?

Hej vänner,

När jag var i Sverige hade jag och lillan en mysig dag som bestod av tandläkarbesök (inte så mysigt), shopping, fika och en kurs hos Make Up Store.

Jag bokade in den, inte för att lillan behöver lära sig sminka sig, hon är fantastiskt duktig, utan mer för vi skulle göra något tillsammans.

Det var 50 minuters sminkundervisning / person.

Lillan började;

20160815_144108

20160815_143141 (1)

OM jag minns rätt så var den trevliga tjejens namn Frida.

Jag satt och lyssnade när dessa två pratade sminkspråk och refererade till youtube klipp.

Jag såg ut som ett frågetecken och kände mig väl som 100 år…. förstod ingenting 😉

Sedan var det dags för mig, av med det gamla ansiktet;

20160815_144556

20160815_144510

20160815_144513

Och sen börjades det, någon kräm, concealer, foundation, det var pennor,

det var glittrande saker ( highlighter ?) …

20160815_150051

Vi gick på ”vardagssminkning”. Fast… jag tyckte nog det kändes lite för mycket i allafall.

Efter våra lektioner köpte vi med oss lite produkter hem. Och avslutade den dagen med Chailatte. Min favorit har alltid varit på Espressohouse men dagen efter drack jag på Waynes Coffe och jag får nog erkänna att deras var snäppet bättre.

20160815_154617

En rolig tjejdag med Lillan. Sådana dagar behövs också 😉

Har du kanske också gått och fått kurs i sminkning?

Fortsatte jag med att sminka mig som på Make Up Store… nopp…jag snittar 3 minuter på morgonen på min sminkning..men det var riktigt kul att prova på.

Kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Vilken vacker dotter du har, Jessica! 🙂
  Ni är väldigt snygga båda två!
  kram kram

 2. Hej Jess! Så kul med en mor och dotter aktivitet! Din dotter är så vacker och du med! När man jobbat på Loreal så har man gått på diverse make-up kurser, men man fortsätter ändå med sin egen make-up. Men ändå kul att få lite inspiration. Hoppas du var nöjd med din Sverige-vistelse? Kram Biggan

  • Åh så roligt att gå en sådan kurs på Loréal. Jag var såå nöjd med min sverige-vistelse att jag fått hemlängtan;-) Kram j

 3. Har arbetat som make-up artist i ca 15 år, innan jag lade ner det hela. Men själv är jag nog som dig … tre minuter, lite mascara, ev. eyeliner ibland och läppstift. 😀 Längre tid får det inte ta, hahaha

  • Det ska gå fort. Dagens make-up var ändå bortsvettad efter 2 timmar på fältet….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *