HETT SOM I HELVETET

tror jag, jag håller på att smälta bort, ingen aptit ( lever på grekisk yoghurt med vattenmelon )

Det är varmt, imorse hade vi 29 grader i skuggan. Kläderna klistras fast på kroppen, fötterna svettas i skorna, sminket rinner av och håret blir som en stor svintobolle.

Men ändå… är jag sugen på detta;

20160802_165758

Så gott, crepes med nutella och färska bananer.

20160802_170500

Jag valde även med lite krossade valnötter;

20160802_170552

20160802_170659

Dessa åt vi på Mallorca, vid vårt andra besök i augusti.

Jag orkade mindre än hälften sen blev det dessutom jobbigt att äta för nutellan rann ut i botten… Såna bekymmer 😉 Mannen lyckades dra i sig sin och min;-)

Hörde att hösten dragit in i Sverige, får väl ta och försöka se det positivt med värmen här även om jag längtar efter jeans och stora polotröjor.

Kram Jess

annorlundaunderbara

8 Comments

 1. Ååå sååå gotttt.Nutella Mmmm

  Ja, här i Norra Skåne är det HÖST!!
  Längtar till Spanien… eehh JAAAA.
  Må så gott😊😊

 2. Ha Ha!
  Förstår problemet för mkt sött o sen värme på det. Ja +29 då är det svettigt är men sen utomhus och skall göra saker suck! men tänk på mig +15 nu kl 20 och regn på det. Skickar lite svalka.
  Svalkande Kramar till dig!
  Birgitta S

  • Längtar även efter skogspromenader, doften av skog 😉
   Jag skickar lite värme till dig , hoppas den kommer fram.
   Kram Jess

 3. I fredags åkte jag o dottern tåg från Sthlm o jag hoppade av under stoppet i Linköping för att ta ett snabbloss – ja, jag är en ”sån” – o där var det 31 grader 😮 Idag har det regnat, med varierande mängd, mest hela dagen ☹️

  • Puh, varmt. Vi får väl se vad ni bjuder på för väder när jag kommer i slutet av september. Gärna lite sval, frisk höst. Inte regn
   Kram J

 4. Älskar crepes, fast med mat i. Klarar inte av sött, fast det ser och doftar gött. På kulturkalaset i Göteborg var det en fransk vagn med våfflor och liknande. Nutella med. Så såg jag att de hade med spenat ost, samt svamp. Sketgod. Liten dock tilll priset. jättevåfflor hade de med. tror att du hade gillat. Såg festliga ut.
  Men kramis på dig nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *