EN SUNKIG HELG

Hej vänner,

Åh en sån skön helg, pyttelite jobb men annars har jag bott i min bikini sedan i fredags eftermiddag.

Carina kom förbi och jag lagade fransk potatisgratäng med korv ( en sån kombination) och sedan skulle det bli marängsuisse men jag hade glömt grädde….

Och vi kan berätta att äta bara maränger och dricka rosé funkar inte….

Därför fick Carina komma tillbaka dagen efter och äta efterrätten ( då hade jag orkat ta mig till matbutiken);

img_20160910_191413

Vi tog ett jätteskönt kvällsdopp i poolen och satt ute och pratade till sent.

16 myggbett får väl visa att vi hade trevligt 😉

img_20160909_220043

Hur har din helg varit?

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Det låter som en fantastisk helg. Jag har haft en otrolig helg med bla padelsurf och poolhäng. Idag är man dock lite mör. Hoppas du får en fin vecka. Kram

 2. Tur att du inte glömde rosevinet!!! Det hade varit värre. Jag har ätit sen i Tordagskväll känns det som. Jag och en väninna åkte med Silja på Torsdags kvällen (jag fyllde år i Torsdags) vill inte fylla mer nu 55 räcker bra vi åt skaldjursplatå och det var mums. Sen blev det frukost med skumpa på morgonkvisten och efter det tillbaks och sova och kolla TV sen rassla vi runt i Taxfree o handla lite för att sätta oss och äta igen. Entrecote med parmesanfriterad pommes och lite goda såser sen en kaffedrink på det. Hemma Fredagskväll tog det lugnt helt själv då man o söner var nattvakt på båtklubben ett åtagande per båtplats som vi har. Lördag softade o tog det lugnt hälsade på mamma. Men idag Söndag var det dags igen brunch på Långholmens Wärdshus med släkten på mannens sida avslutade med att trycka i mig lite våfflor!
  Nu är det nog men vi har haft superväder sista veckan och denna helg i Stockholm +17 på morgonen och sen stiger det till runt+22-+25.
  Härligt !
  Kram Birgitta S proppmätt

  • Men gud så härliga dagar och det där; entrecote med parmesanfriterad pommes och goda såser…Mums .
   Låter som en toppenhelg. Grattis i efterskott 😉
   Kram Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *