VI TAR VÄL EN LITEN WEEKEND TRIP

Hej vänner,

Ough..tufft att stiga upp 6.30 när man somnade vid 02.00. Förbannade fullmåne.

20160704_201736

Idag är jag ledig, ska faktiskt dra iväg på weekendresa över helgen. Ska bli skönt. Och har världens bästa hund- & husvakter . Skönt att inte alltid behöva lämna iväg killarna på hotellet utan nu får dom bli hemma med 2 hundtokiga vänner. Då kan matte slappna av lite extra.

Hoppas allt är bra med dig. Har hösten kommit till Sverige än ?

Ha en fin helg

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Var inte jätteroligt att kliva upp idag, dock ngt senare, pga att två kollegor stod utanför o undrade var jag var – själv var jag övertygad om att jag skulle jobba kväll o hade således inte ställt ngt larm..

  2. Mysigt med en weekend tripp men det var en tidig morgon usch. Vi har haft toppenväder denna vecka kyligt på morgonen allt från 10-15 grader men sen på dagen 20-25 det har växlat under veckan men inget regn så skönt med en varm höst. Trevlig resa!
    Birgitta S

    • Låter som en bra höst, hoppas på fint höstväder när jag tar mig till Sverige om några dagar. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *