DETTA HAR VARIT PRIO 1

Och bloggen har fått blivit lidandes.

Jag har varit i Sverige i några dagar ( även Casandra följde med).

Min prioritering har varit mannen samt dessa 2;

20160925_113950

img_20160921_165222

Lillan och BoboBajskorv. Ja eller BoboBus. För i denna lilla kropp ryms bara bus och gos.

Han är som en katt, sitter i fönstret och tittar ut hela dagarna. Är man hemma ska det kastas leksaker hela dagen, kvällen lång. Skulle man sluta så skäller han på en;-)

Och inte ens på toaletten får man vara i fred;

img_20160923_195640

Goa killen, fina Lillan och älskade mannen. Jag <3 Sverige

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Vilka sötnosar men hur blir det sen när alla bor i Sverige kommer de vita spanska bollarna att fungera ihop med sina nya kompisar? Det hoppas och tror jag.
    I helgen så hörde jag någon som satt o storböla i vardagsrummet (en av sönerna) på samma sätt som när de var små o slagit sig riktigt ordentligt så jag rusa dit det var länge sen jag sprang efter förtvivlade barn. Då var det ena sonen som satt och kollade på bilder o video (vi har allt framme o försöker att sortera vad skall vara kvar o vad skall sparas vi tänkte lämna in till ett företag som bränner ned allt åt oss) då såg han bilder o video på våran Westie som blev 14 år men som tyvärr gick bort för ca 3 år sen. Jag blev också helt förtvivlad så klart. Vi har inte skaffat någon ny hund mkt pga av mig som inte orkar med när de inte finns längre Westien innan blev 13 och då sa jag aldrig mer men sen efter ca 2 år så köpte vi en vovve . Nu har vi ingen men jag och barnen saknar hund bästa kompisen alltid glad o välkomnar dig när du kommer hem är du sjuk o ligger i sängen kommer de o gosar o kramas.
    Kram och hälsningar till Lillan o Bobobus o din familj !

    • Åh, ja det är något riktigt speciellt med husdjur. Jag kan tänka på det ibland, att killarna inte kommer att finnas här för alltid. . Man får försöka njuta varje dag<3
      Jag hoppas också att alla herrarna kommer överens när vi flyttar tillbaka, jag tror det ska bli bra;-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *