NÖJDA KUNDER

Är ju ett kvitto på att man gjort ett bra jobb.

Jag har slitit sååå för att sälja en klient hus och i går skrevs alla papperna.

Som tack fick jag denna;

14502930_10153898961408144_5833508976230177029_n

Den ska jag spara tills jag kan dela den med mitt hjärta.

Idag; mys med väninna.

Imorgon, lördag och jobb igen..

Vad ska du göra i helgen?

kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Hej Jess! Har förstått att ni flyttar tillbaka till Sverige? Är det så? Varför lämnar ni Spanien? Kan gott förstå ifall det inte funkar i längden att bo långt ifrån varandra, maken och du! Så jag önskar dig välkommen hem helt enkelt!🌷 Allt gott önskar jag er! Kramis Biggan🌹

  • Hej Biggan, flytten blir nog inte förrän juni nästa år. Vi får se, vi tar en vecka i taget, lite svårt att planera för tillfället 😉 Kram

 2. Härligt att få uppskattning för bra jobb o mkt jobb från en kund ibland kan kunderna uppskatta en mer än den arbetsgivare man har konstigt? Nu vet jag inte om så är fallet för dig men själv har jag upplevt det fast i en helt annan branch.
  Kram Birgitta S

  • så kan det absolut kännas Birgitta, jag förstår vad du menar;-)
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *