NU ÄR DET OFFICIELLT HÖST

Ösregn, underbart tycker jag.

I morgon ska det regna lite men sedan är värmen tillbaka igen.  Jag märker dock att det börjar bli svalare inomhus, jag har tagit fram mitt vintertäcke och mina fleecepyjamas är redo.

Jag njuter av min lediga dag ( Spaniens nationaldag) med att gå hemma och skrota lite , i mysbyxor och fleecestrumpor. Första gången jag har strumpor sedan typ april/maj.

20161012_111438

Det finns en tjusning med denna årstiden också.

I dag blir det film i soffan och mys med killarna. Inte mycket mer ska göras i dag.

Onsdag är en bra dag att vara ledig på. Då har man jobbat 2 dagar, ledig 1 och jobbar 2 . Förhoppningsvis är jag ledig i helgen, man vet aldrig. Vi hade ju röd dag i fredags men då jobbade jag samt även lördagen var jag i väg.

Hoppas du har en fin dag.

Kram Jess

annorlundaunderbara

2 Comments

 1. En liten fråga…
  I era garderober,har ni ngn sån här ”torrboll” som ska ta bort fukt??
  Jag upplever att när vi kommer ner till huset, så dom kläder som hänger på galge inte är lika ”fuktiga” som det som ligger i hopvikt. Hur gör du??
  Må så gott
  Malin E

  • Inte just inne i garderoberna men i rummen. Fast bara vissa…vi har å andra sidan ventilation i varje sovrum. Just nu har jag mina vinterkläder i garaget, kanske inte det bästa men om dom inte passar har dom nog tyvärr inte krympt…. det är nog jag som växt;-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *