DET HÄR MED LUST

img_2554

 

Lite så brukar jag fungera.. brukar tänka; Det kan ju inte mer än skita sig…. 😉

Jag är kvar , lite frånvarande, har inte riktigt lust just nu. Har bakat kanelbullar, suttit hela helgen framför tv:n med ryggont och huvudvärk. Har sett snart 2 säsonger av Elementary. Hur bra som helst 😉

Förresten så kunde jag ligga stilla i 5 minuter med Bolt på magen i solstolen. Sen fick jag myror i benen.

img-20161119-wa0008

Idag, ömsom sol , ömsom ösregn. Idag har jag inbokat läkarbesök, ska göra ”Års check ” eller årlig besiktning kan man väl kalla det. Tydligen något man ska göra…. Har aldrig gjort det och vet inte heller riktigt vad det innebär. Antar att man lämnar urin- & blodprov ?

Brukar du göra sån årskoll?  Kollade mina leverfläckar förresten i fredags, alla såg bra ut men hon sa att dom ska man kolla varje år. Detta är första gången i mitt liv jag kollade leverfläckarna. Eller heter det födelsemärke ??

Dags att jobba lite. Vi hörs,-)

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Åh vilken skit huvudvärk o ryggont men det brukar hänga ihop värker ryggen värker skallen men Bolt ser ut att njuta i varje fall hos matte.
  Hoppas att det ger med sig.
  Krya på och kram!
  Birgitta S

  • Ja han njöt, den lilla godingen.
   Ja, hoppas också det släpper. Tack för omtanken.
   Kram

 2. Trist med huvudvärk.
  Men asså … jag har inte heller gjort några hälsoundersökningar, får pnt i magen av att bara tänka på det 🤕😷😲

 3. Hej Jess! En check up kan aldrig vara fel! Det är då man får veta att man är frisk och inte behöver oroa sig för nåt. Men det gör man ju aldrig i din ålder! Även om man känner sig pigg och härligt frisk så vet man ju aldrig…. hoppas allt gick bra! Trist med regn här i Costa Blanca, men ivf bättre än hemma i Sthlm! Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *