ATT PROVA OMTALAT PREPARAT , JAG TESTADE C9

Hej vänner,

Jag har kommit till en vikt som inte alls känns bekväm. Och jag vet att det inte finns några genvägar men så kom jag att tänka på C9/Forever Living, omtalad rivstartsdiet. Jag tänkte; okej, jag provar, lägger om kosten och lägger till lite träning.

20140126-102007

Har du prövat C9 ? Jag googlade noga, läste vad en mängd olika människor skrivit om just denna metoden.

Jag kan säga att det var tufft. Dag 1-2 fick man bara dricka och ta tabletter. Ingen mat, inget att tugga på. Jag valde att behålla kaffe men koffeinfritt. Jag drack 3-4 liter vatten om dagen. Jag stod på crosstrainern 30 minuter/dag. Dag 3-9 får man äta ett mål , max 600 kalorier. Sedan är det bara shakes, aloe vera dricka och vatten.

Man ska mäta sig på 5 olika ställen på kroppen och kolla vikten var 3;dje dag.

Så vad tyckte jag om resultatet ? Gick jag ner i vikt ? Gick jag ner i mått?

Jag gick ner 800 gram och inte ett skit i mått. INGENTING.

Och detta självplågeri i 9 dagar för i stort sett ingenting. Var det värt det ?

Absolut inte. Jag tror jag kan göra detta själv, till och med bättre genom att äta regelbundet, rätt typ av mat/fett samt fortsätta med träning och mycket vatten.

Så den dieten ger jag inte ett skit för, blev dock 120 Euro fattigare…

/Jess

Bild lånad från internet (Nevergiveupjess)

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Hej!
  Du har rätt har själv testat något liknade och det var i och för sig länge sen med det enda som gick nedåt ordentligt var plånboken. När jag lyckas hålla mig till en bra diet o äta regelbundet och vettigt då fungerar det. Tyvärr så har jag dålig disciplin så nu är det dags att ta tag i bitarna efter jul igen. Sen kanske man skall prova motion och träning det har legat i vila ett tag milt uttryckt.
  Kram o njut över helgerna o ta nya tag!
  Birgitta S

 2. Du har helt rätt. Och vad bra att du är ärlig med den dieten. Tror inte på sånt. Som min man brukar säga…..varför ska man betala för att INTE äta. Jag tror man kan äta allt, men inte alltid. Själv frossar jag i choklad. Älskar. Ät idag, imorgon kan det va försent. Ät och må bra. Önskar dig en underbar jul. Kraaam Inger

  • Ja men lite så. Kanske är lite mindre av allt men fortfarande unna sig. Det svåra är att inte vräka i sig;-)
   Kanske motion också hjälper… ska bara få rumpan ur soffan. Ha en fin jul. Kram Jess

 3. Åh så surt! Reklamera! Forever har 90 dagars nöjd-kund garanti, så kontakta din återförsäljare så får du pengarna tillbaks. Själv var jag supernöjd med C9, kört 2 ggr.
  Kram på dig och tack för en härlig blogg!

  • Tack för tipset, jag har skrivit till tjejen jag köpte det ifrån så får vi hoppas hon kan hjälpa mig;-) Ha en god Jul /Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *