Vilken dag är det idag ?

Den frågan ställer jag nog ett tiotal gånger/dag.

Det är fullt upp, dottern som blev 18 för ett tag sedan har haft ärenden på både bank, apotek mm.

Konto ska öppnas, internetbank har skaffats. Likaså kontokort. En massa ”tråkiga ärenden” som vi nu kan bocka av från vår lista.

Känns lite rörigt att jag inte har koll på varken veckodagar eller datum. Men det kan väl kanske tyda på att jag är ledig ?

screenshot_20161203-192157

Är du ledig ?

Jag jobbar lite hemifrån med mail, sålde en lägenhet precis innan jag åkte till Sverige. Och har lite fler oavslutade försäljningar att följa upp.

Men idag, idag ska jag titta i mobilen så jag vet vilken dag det är och vilken datum 😉

Och kanske fundera lite på alla andra ”måsten” vi har när vi besöker Sverige.

Kram J

 

annorlundaunderbara

9 Comments

 1. God fortsättning! Välkommen till det kalla landet, roligt att ”se” er här :)… Känner igen vilken dag är det problemet, tyvärr gäller det även om jag jobbar eller är ledig.

  Hälsa hela familjen från oss!! Kraaam

  • Här hemma kallas jag för Doris….. Hej jag heter Doris;-) Minnet är så dåligt att det är skrämmande. Vi ses när jag flyttat hem . kram <3

 2. Jobbar! Vet knappt vad ledighet är längre 😂. Men 3 dar till på arbete sen är det slut och jag flyttar äntligen ner till Marbella!!! Tagit mig bara ca 5 år att få loss tummen ur röven för att komma dit på riktigt, hahaha … så japp, en väldigt massa sista tråkmåsten i Svearike som ska göras dessa sista dagar. Efter det kommer jag jubla av lycka 😂😂😂

  • ÅH så underbart, ibland behöver tankar mogna;-) Du kommer att få det underbart i Marbella. Ska du jobba med något? Kram

   • Jag ska börja plugga på gamla dar, webutveckling och spanska då klart. Har fått erbjudande om jobb inom appar till mobiler och paddor, men jag känner att jag behöver lite mer kunskap för att kunna göra det i smidig takt. 😊

 3. Hej!
  Jag blir dagvill trots att jag jobbar men jullov för killarna o min man hade en dag ledig och själv semester nu på Fredag med hopp om att imorgon Torsdag kunna gå tidigare från jobbet. Blandar ihop allt???
  Ja när de fyller 18 så skall allt fixas för då måste de klara sig själva internetbanken ung och bankkort ung har mina killar haft ett tag men nu måste man till banken o fixa till allt så det blir vanlig internetbank privat o kort osv… lite meck och sen gäller det att de håller koll på sakerna själva. Blir intressant.
  Hur länge skall du vara i Sverige denna gång?
  God fortsättning och må så gott!
  Birgitta S

  • Hej, jag stannar till över nyår. Men dagarna går fort, dom visslar förbi. Tycker ändå att vi hunnit det vi skulle göra. Ja, allt utom att skaffa nytt pass till 18åringen, men det hinner vi. Det går inte ut förräns augusti;-)
   Hoppas du får bra arbetsdagar fram tills din ledighet och att du kan komma iväg tidigare;-) Kram Jess

 4. Jag är likadan – definitivt om jag är ledig mer än tre dagar. Nu har jag varit ledig i två dagar o det sket sig redan igår 😮 O då är jag ledig till tisdagkväll – hur ska detta gå..?

  MEN det tyder väl på att man faktiskt ÄR ledig kanske 🙂

  • Hahaha, låter som avkoppling.. kanske? Jag blir mest stressad när jag inte vet vilken dag eller datum det är. Och veckonummer har jag inte använt mig av på nästan 5 år så det ställer också till det för mig….. Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *